seo-assets

K-Swiss

K-Swiss, meer dan veertig jaar geleden opgericht in Van Nuys, Californie (VS), introduceerde in 1966 de K-Swiss Classic, de eerste tennisschoen geheel vervaardigd uit leer. Al vanaf het prille begin is K-Swiss niet meer weg te denken uit de sportwereld van Californie, en het bedrijf streeft er onafgebroken naar om het meest inspirerende en innovatieve sportmerk op de markt te zijn.

Vandaag de dag ontwerpt het merk schoenen en kleding voor topsport en het dagelijks leven, onderverdeeld in verschillende categorieen waarvan de roots in de Californische sporten liggen, zoals Tennis Heritage, California Fit (hardlopen, triatlon en fitness) en California Youth.

Voornamelijk K-Swiss tennisschoenen

INTERSPORT verkoopt voornamelijk tennisschoenen als het gaat om K-Swiss producten. Tennisschoenen van K-Swiss staan al jarenlang in de schappen van INTERSPORT. Zowel online als in een van onze winkels. K-Swiss biedt jou een ruim assortiment tennisschoen voor diverse ondergrond, zoals gravel, kunstgras of tapijt. Een combinatie daarvan kan ook met de Omni tennisschoen. Wil je meer informatie? Ga dan gerust langs in een van onze winkels.