LAATSTE RELEASES

WELK TYPE VOETBALSCHOEN MOET IK KIEZEN?

Of je nu een doorgewinterde profspeler bent of net begint met voetballen, de keuze van je voetbalschoenen kan een aanzienlijke invloed hebben op je prestaties op het veld. Met een overvloed aan opties van noppenconfiguraties, is het begrijpelijk dat je je afvraagt welke schoen het beste bij jouw speelstijl past. Hieronder lichten we de vier meest verkochte opties uit.

MG (MULTI GROUND)

Geschikt voor gras, kunstgras en harde velden. MG (of FxG) voetbalschoenen zijn veelzijdig en hebben een combinatie van noppen die geschikt zijn voor een diversiteit aan ondergronden.

FG (FIRM GROUND)

Geschikt voor droge en stevige velden. Eventueel ook te gebruiken op kunstgras, maar slijt dan wel snel. FG voetbalschoenen zijn ontwikkeld voor het spelen op harde, natuurlijke velden en hebben conische noppen voor optimale grip.

TF (TURF)

Ideaal voor kunstgrasvelden met korte vezels, maar ook te gebruiken op straat doordat ze gemaakt zijn voor gebruik op harde ondergronden. De kegelvormige noppen zorgen voor stabiliteit en grip.

IC (INDOOR COURT)

Speciaal gemaakt voor zaalvoetbal op een vlakke, harde indoor vloer. De non-marking zolen laten geen strepen achter en zorgen voor de grip en wendbaarheid die je nodig hebt in de zaal.

Populaire producten

BLOGS & ADVIES