seo-assets

Scheenbeschermers

Op het sportveld of in de zaal kan het er soms hard aan toe gaan. Iedereen is fanatiek en gaat vol overgave voor de bal. Helaas gaat dit niet altijd goed en komt een bal met hockey tegen je scheenbenen, word je met voetbal getackeld of krijgen je schenen het zwaar te verduren in de zaal. Het is dan ook geen overbodige luxe om scheenbeschermers te dragen. Je wilt immers geen blessures oplopen en bij INTERSPORT snappen we dat. Daarnaast is het dragen van scheenbeschermers zowel bij officiele hockey- als voetbalwedstrijden verplicht. Daarom hebben we een uitgebreide collectie aan scheenbeschermers voor heren, dames, jongens en meisjes waar je uit kunt kiezen. Zo kun jij je te allen tijde voor de volle 100% inzetten op het veld. Bekijk ons ruime aanbod aan scheenbeschermers voor hockey en voetbal in onze webshop.

Merken scheenbeschermers

Op deze pagina kun je de verschillende scheenbeschermers vinden voor verschillende sporten. In onze webshop kun je terecht voor scheenbeschermers van onder andere Nike, adidas, Brabo en Grays. Kies jouw perfecte scheenbeschermers en sport blessure vrij!

De juiste scheenbeschermers kiezen

De belangrijkste criteria bij het kiezen van jouw perfecte scheenbeschermers zijn dat ze niet in de weg zitten, comfortabel om je scheenbenen zitten en niet verschuiven tijdens het sporten. Op deze manier kun je optimaal presteren tijdens trainingen en wedstrijden zonder belemmerd te worden. Wij raden aan scheenbeschermers te kiezen die driekwart van je scheenbenen bedekken en ze niet op de groei te kopen.