seo-assets

Nike scheenbeschermers

Het dragen van scheenbeschermers is niet voor niets verplicht bij officiele voetbalwedstrijden. In het seizoen 1999-2000 voerde de KNVB deze regel door met als doel de kans op blessures te verminderen. Sinds de invoer van deze regel zijn onderbeenblessures zoals botbreuken en kneuzingen met 25% verminderd. Nike scheenbeschermers beschermen je op een comfortabele manier tegen de impact van fanatieke tegenstanders die vol overgave de bal van je af proberen te pakken. De kans op blessures, botbreuken en schaafwonden wordt gereduceerd en jij kan je te allen tijde voor de volle 100% inzetten op het voetbalveld. Of je nu een voetballer op hoog of laag niveau bent, scheenbeschermers zijn onmisbaar. Voor Nike scheenbeschermers ben je bij INTERSPORT aan het juiste adres.

Voordelen Nike scheenbeschermers

De scheenbeschermers van Nike zijn uitgerust met een harde voorgevormde kap welke speciaal ontwikkeld is om superieure schokabsorptie te leveren. De binnenkant van de Nike scheenbeschermers zijn bekleed met zacht, ademend materiaal wat voor een aangename pasvorm zorgt. Hierdoor zul je geen hinder ondervinden aan je scheenbeschermers tijdens het voetballen.

De juiste Nike scheenbeschermers kiezen

De belangrijkste criteria waar je op moet letten bij het uitkiezen van Nike scheenbeschermers zijn dat ze comfortabel om je scheenbenen zitten, niet verschuiven en niet in de weg zitten tijdens het voetballen. Zo presteer je optimaal tijdens trainingen en wedstrijden zonder belemmerd te worden. Wij raden aan te kiezen voor Nike scheenbeschermers welke driekwart van je scheenbenen bedekken. Tot ongeveer 5 centimeter onder je knie.