seo-assets

ADIDAS TRAININGSPAK

Kom naar Intersport voor een ruime collectie Nike heren schoenen. Of je nu opzoek bent naar Nike hardloopschoenen, tennisschoenen, voetbalschoenen of Nike heren sneakers. Je vind het bij Intersport. Nike schoenen kennen een lange historie en worden nog elk jaar verbetert. Dankzij de innovatie van Nike heb jij altijd het perfecte paar schoenen.

adidas trainingspak voor heren

Het adidas trainingspak voor heren komt in 2 varianten. Het adidas light trainingspak is gevoerd met een mesh-materiaal. Dit trainingspak is ontworpen om een licht draagcomfort te bieden. Het adidas trio trainingspak is zeer geschikt voor je warming-up. Dit trainingspak heeft een stijlvolle uitstraling zodat je jouw adidas trainingspak ook in je vrije tijd kan dragen. .

adidas trainingspak voor kinderen

Naast de adidas trainingspakken voor heren hebben wij bij Intersport ook adidas trainingspakken voor kinderen. Een adidas trainingspak kan je dragen tijdens de gymles of juist er na. Een adidas trainingspak is er in opvallende kleuren of in de basic kleuren zwart of blauw. .

adidas trainingspak online kopen

Heb je het perfecte adidas trainingspak gevonden? Plaats hem in je winkelmandje, volg de stappen van het betalingsproces en jouw adidas trainingspak wordt binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd. Volg de bestelling via jouw account en weet precies wanneer de pakketbezorger komt.

Vragen? Onze klantenservice staat voor je klaar

Heb je een vraag over de bestelling van jouw adidas trainingspak of heb je een vraag over één van onze andere artikelen? Dat kan! Onze klantenservice zit voor je klaar. De Intersport klantenservice kan je bereiken via de telefoon of per e-mail. Kijk voor de contactmogelijkheden op onze contactpagina.