seo-assets

GESCHIEDENIS UNDER ARMOUR

Het Amerikaanse sportkleding producent Under Armour is gevestigd in Baltimore en is in 1996 opgericht. Het bedrijf is opgericht door oud American Football player Kevin Plank. Hij is ooit gestart met de productie van kleding in de kelder van zijn oma in Washington DC. Zijn eerste verkoop aan een team eind 1996 bracht $ 17.000 op. Hij is ooit het bedrijf begonnen, omdat hij het vervelend vond dat zijn kleding die hij onder zijn clubshirt droeg altijd nat was van het zweet. Hij ontwikkelde een proto type en gaf dat aan zijn medespelers van de Universiteit van Maryland.

De eerste grote doorbraak kreeg Under Armour in 1999 toen Warner Brothers vroeg om 2 items voor Oliver Stone's Any Given Sunday en The Replacements. Gebruikmakend van de release van de film Any Given Sunday plaatste Plank een advertentie in ESPN The Magazine. Dit was een groot succes en genereerde ongeveer $ 750.000 in de verkoop.

Het Europese hoofdkantoor van Under Armour is gevestigd in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

UNDER ARMOUR

In de webshop van INTERSPORT kun je terecht voor verschillende Under Armour kleding. Zo kun je bij ons terecht voor hardloopshirts, hardloopshorts, fitness kleding en casual kleding. Wij hebben hoodies in verschillende kleuren en maten en ook voor joggingbroeken, tassen en jacks van Under Armour kuynje bij ons terecht. Producten zijn op voorraad, dus voor 20:00 uur besteld is de volgende dag geleverd. Koop nu in onze webshop of koop in een van de INTERSPORT-winkels.