seo-assets

Keepershandschoenen

Ben jij de keeper van een voetbalelftal? Dan ligt het lot af en toe letterlijk en figuurlijk in jouw handen. Goede keepershandschoenen zijn daarom van cruciaal belang. Als de verdediging het af laat weten, moet jij er als keeper voor zorgen dat de nul op het scorebord blijft staan. Als je een penalty tegen krijgt, sta je er als keeper alleen voor. Het stoppen van een penalty is al moeilijk genoeg, laat staan dat je dit ook nog eens met verouderde keepershandschoenen zou moeten doen. Het laatste wat je nodig hebt, zijn handschoenen waarmee je geen goede grip hebt. De nachtmerrie van elke keeper. Je wilt op spectaculaire wijze de bal uit het doel houden. Net als Manuel Neuer zelfverzekerd in het doel staan. Als keeper kun je terecht bij INTERSPORT. Wij bieden veel verschillende keepershandschoenen aan van Stanno, Nike en adidas zodat er voor ieder wat wils is.

Een goede keepershandschoen

Keepershandschoenen zijn enorm van belang voor een keeper. Daarom ben jij op zoek naar de beste handschoenen voor jou. Allereerst is de demping die een keepershandschoen je biedt belangrijk om pijnlijke blessures te voorkomen. Met een goed paar keepershandschoenen kun je dus lekker vrijuit keepen. Daarnaast heb je met de foamlaag een betere grip. Hiermee pak je een geschoten bal makkelijker vast en vang je simpeler.

Verschillende soorten keepershandschoenen

Je zou het niet denken, maar keepershandschoenen kunnen erg veel van elkaar verschillen. De keepershandschoenen kan je onderscheiden in handschoenen met fingersave, platte vingers, rollfingers. Fingersave handschoenen zijn op een speciale manier bewerkt. Het zorgt ervoor dat je vingers niet om kunnen klappen. De kans op blessures wordt hiermee kleiner. Toch gaan veel keepers voor het platte vinger systeem. De bewegingsvrijheid is groter en dat vinden veel keepers belangrijker dan het tegengaan van blessures. Ook de rollfinger techniek wordt regelmatig toegepast. Dit zorgt ervoor dat de handschoen nog strakker om je vingers zit, waardoor je meer gevoel voor de bal krijgt. Naast de verschillende type pasvormen zijn er bij keepershandschoenen ook nog verschillen wat betreft weersomstandigheden en het type speelveld. Je hebt bijvoorbeeld keepershandschoenen die bij droog weer een goede grip hebben maar waar bij natte weersomstandigheden beter voor een andere keepershandschoen gekozen kan worden. Ook is het van belang waar je de keepershandschoenen gaat gebruiken. Er zijn namelijk handschoenen voor gebruik op natuurgras, kunstgras of voor gebruik in de zaal. Shop de keepershandschoenen die bij jou passen en wordt de baas over jouw goal!

Juiste Maat

Denk bij de aanschaf van jouw keepershandschoenen altijd even aan het opmeten van jouw maat. Met een onjuiste maat heb je kans dat jouw handschoenen sneller scheuren of dat je balgevoel slechter wordt. In de maattabellen bij de producten kun je zien welke maat voor jou het beste is.