seo-assets

ADIDAS

adidas, impossible is nothing. adidas is een van oorsprong Duits sportmerk dat opgericht is in 1920 door Adolf en Rudolf Dassler. Zij begonnen met het maken van schoenen in ene fabriek vlakbij Neurenberg. De broers kregen onenigheid en in 1949 verliet Rudolf het bedrijf om het merk PUMA te beginnen. Daarna wijzigde Adolf zijn bedrijf naar de naam adidas naar zijn bijnaam Adi Dassler. In 2006 slaagde adidas erin zijn positie op de wereldmarkt fors te versterken door de overname van Reebok. Eind 20ste eeuw krege adidas grote concurrentie van Nike. In 1997 nam adidas de Salomon groep over en in 2005 werd dit bedrijf weer verkocht. In 2006 werd Reebok aangekocht.

ADIDAS ORIGINAL

De adidas original lijn met het bladvormige logo, richt zich op lifestyle. De bekende drie-strepen met het adidas logo staan voor de performance lijn. De strepen staan voor kwaliteit, design en comfort. Hierbij richt adidas zich op de functionele sportkleding- en schoenen.

ADIDAS PRODUCTEN

adidas heeft een ruime keuze waarbij het onderscheid maakt in de kledinglijnen sport en lifestyle. In onze webshop kun je terecht voor verschillende soorten adidas collecties. Zo is er trainingskleding, indoor, fitness en natuurlijk voetbalschoenen en voetbalkleding.