seo-assets

TENNISSCHOENEN

De beste Tennisschoenen koop je bij INTERSPORT. Bij ons vind je hoge kwaliteit tennisschoenen van de merken Nike, K-Swiss en ASICS. Maak je tennisoutfit compleet en beweeg als een professional over de tennisbaan. Met de juiste schoen laat jij je niet zomaar van de baan slaan.

DAMES TENNISSCHOENEN

Op zoek naar tennisschoenen die matchen bij je outfit? Geen probleem! Roze, paars, wit of zwart bij Intersport vind je de juiste Dames Tennisschoenen. Naast een leuk kleurtje moeten jouw tennisschoenen jou ook de juiste grip op de baan geven. Daarom is het belangrijk om tennisschoenen voor de juiste tennisbaan te kiezen. Voor vragen kan je contact opnemen met onze klantenservice.

HEREN TENNISSCHOENEN

Wil jij tijdens het tennissen blessures voorkomen? Één van de oplossingen is een goede Heren tennisschoen. Of je nu fanatiek tennist of af en toe een balletje slaat, goede tennisschoenen heb je nodig. Onze tennisschoenen zorgen voor goede demping en de juiste grip. Net als voor dames hebben wij ook voor heren een uitgebreid assortiment heren tennisschoenen.

TENNISSCHOENEN ONLINE KOPEN

Online en in de winkels vindt je bij Intersport een ruim assortiment tennisschoenen voor dames, heren en kinderen. Door gebruik te maken van de filters in het menu, heb je jouw paar tennisschoenen zo gevonden. Kom je naar één van onze 75 winkels? Dan helpen onze medewerkers je graag bij het vinden van de ideale tennisschoen. Geef je wensen aan en de perfecte tennisschoen is zo gevonden. Naast tennisschoenen hebben wij ook een uitgebreid assortiment tenniskleding en tennisrackets.