seo-assets

HANDSCHOENEN KOPEN

Als je op zoek bent naar handschoenen dan ben je bij INTERSPORT aan het juiste adres. Ons aanbod handschoenen is uiteenlopend en divers. Of je nou op zoek bent naar skihandschoenen, wanten, handschoenen voor tijdens het hardlopen of keepershandschoenen, bij INTERSPORT vind je het allemaal. Wij bieden een handschoenen collectie voor dames, heren en kids.

De beste service en advies ontvang je bij INTERSPORT. Laat je adviseren door onze gespecialiseerde medewerkers, want zij weten alles over de beste handschoenen en kunnen jou perfect adviseren. Tevens kun je de handschoenen ook online kopen. Dit kan eenvoudig en snel in onze webshop.

Handschoenen voor tijdens het sporten

Er zijn veel verschillende handschoenen die je kunt dragen tijdens het sporten. Zo is het bij veel sporten essentieel om handschoenen te dragen. Bij sommige sporten is het nodig om grip te hebben, bij andere sporten bieden de handschoenen ter warmte en ter bescherming. Bij INTERSPORT bieden wij handschoenen aan voor diverse sporten. Zo bestaat onze collectie uit skihandschoenen, hockeyhandschoenen, bokshandschoenen, hardloophandschoenen en nog veel meer.

Skihandschoenen

Bij het skiën heb je goede handschoenen nodig. Het is hierbij belangrijk dat de handschoenen water- en winddicht zijn. Het dragen van dunne fleece handschoenen is hierbij niet fijn, want als je tijdens het skiën valt, worden je handen nat en krijg je koude vingers. Wij adviseren je daarom om altijd skihandschoenen te dragen wanneer je op wintersport gaat. INTERSPORT biedt goede skihandschoenen van merken als Reusch, McKINLEY en Sinner.

Hockeyhandschoenen

Tijdens het hockeyen is het niet alleen belangrijk om je lichaam en gezicht goed te beschermen, ook je handen kunnen flink wat te voorduren krijgen. Omdat je tijdens het hockeyen veel bewegingen maakt met je handen, is het heel belangrijk om ze zo goed mogelijk te beschermen door hockeyhandschoenen te dragen. Een hockeyhandschoen beschermt niet alleen je handen, maar bieden ook grip tijdens het vasthouden van een hockeystick. INTERSPORT heeft hockeyhandschoenen van grote merken als Reece, Grays en Brabo.

Bokshandschoenen

Het dragen van goede bokshandschoenen is essentieel om optimaal te presteren tijdens het boksen. Bokshandschoenen beschermen je handen, polsen en het lichaam van je eventuele tegenstander. Daarnaast voorkomt het blessures en zijn je handen goed beschermt tegen stoten. INTERSPORT heeft in de bokshandschoenen collectie merken als Forza en adidas.

Hardloophandschoenen

Het is belangrijk om tijdens het hardlopen zo min mogelijk warmte te verliezen. Om ervoor te zorgen dat je handen warm blijven tijdens het lopen kun je hardloophandschoenen dragen. Hardloophandschoenen houden je handen warm, worden niet vocht van het transpireren, zijn voorzien van touch én trek je gemakkelijk aan en uit. INTERSPORT biedt goede hardloophandschoenen van de merken Nike en ASICS.

Handschoenen waar je geen koude handen in krijgt

Of je nu een dagelijkse boswandeling maakt of op het punt staat om van de piste te skiën, het is belangrijk om warme handen te hebben om je lichaamswarmte te behouden. Er zijn een aantal eigenschappen waar je rekening mee moet houden tijdens het aanschaffen van handschoenen zoals isolatie, waterdichtheid en draagcomfort.

Isolatie

Dons verliest zijn vermogen als het nat wordt, waardoor je dit materiaal niet vaak zult terugvinden in handschoenen en wanten. Een synthetische voering droogt daarentegen veel sneller waardoor je handen warm blijven. Tevens bieden wollen handschoenen of wanten een hoge mate van isolatie.

Waterdichtheid

Als het buiten koud of nat weer is, kun je het beste handschoenen dragen die gemaakt zijn van een waterdicht en ademend materiaal. Veel handschoenen uit onze collectie zijn voorzien van de Gore-Tex technologie, dat ervoor zorgt dat regen sneeuw en wind wordt tegen gehouden en je handen droog blijven.

Draagcomfort

Het is niet alleen fijn om warme handen te hebben, ook het draagcomfort van handschoenen is erg belangrijk. Zo moet je de juiste maat hebben en is het fijn om handschoenen te dragen van comfortabel materiaal. Mensen die veel hun smartphone gebruiken hebben baat bij handschoenen die touchscreen gevoelig zijn.

Hoe bepaal ik mijn handschoenmaat?

Handschoenen zijn onmisbaar in de winter en tijdens koude weersomstandigheden. Om er voor te zorgen dat je voldoende draagcomfort hebt is het zaak om handschoenen uit te kiezen die goed passen. Maar hoe bepaal je de maat van handschoenen? Heel simpel. Meet met een meetlint de omtrek van je handpalm. Op deze manier weet je de omtrek van je hand in centimeters. In onze maattabellen die bij de handschoenen staan kun je gemakkelijk zien welke maat bij het aantal centimeters hoort. Mocht je er toch niet helemaal zelf uitkomen, dan kun je altijd de specialisten in onze winkels raadplegen.