seo-assets

Dames tennisschoenen

Bij Intersport vind je de beste dames tennisschoenen van de topmerken Nike, K-Swiss of Asics. Welke kleur je tennis outfit ook heeft, bij Intersport vind je altijd de dames tennisschoen die daar bij past. Witte, grijze of roze dames tennisschoenen, wij hebben het. Een goeie set tennis begint met de juiste dames tennisschoen.

VERSCHILLENDE BANEN TENNISSCHOENEN

Voor elke ondergrond is er een speciale dames tennisschoen. Speel je op gravel, kunstgras of smashcourt? Een goede tennisschoen voor de specifieke ondergrond zorgt ervoor dat je onbezorgd kan spelen en zal de kans op blessures sterk verminderen. Zorg ook altijd dat je je tennisschoenen tijdig vervangt. Is de buitenzool versleten, dan is meestal ook de schokdemping verdwenen en wordt het tijd voor een nieuw paar.

TENNISSCHOENEN ONLINE KOPEN

Intersport biedt online en in de winkels een ruim assortiment tennisschoenen aan voor zowel dames als heren. Door gebruik te maken van de filters in het menu, heb je jouw paar dames tennisschoenen zo gevonden. Wil je jouw ideale tennisschoen eerst passen? Kom dan naar één van de 75 winkels. Onze medewerkers helpen je graag bij het vinden van de juiste dames tennisschoen. Naast tennisschoenen hebben wij ook een uitgebreid assortiment tenniskleding voor dames en tennisrackets.

VRAGEN? NEEM CONTACT OP

Wanneer je vastloopt tijdens het bestelproces of wanneer je nog een vraag hebt over tennisschoenen of sportschoenen voor dames, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij beantwoorden graag jouw vragen over tennisschoenen voor dames.