seo-assets

CRAFT

CRAFT is een sportkledingmerk dat zich specialiseert in sportkleding voor professionals en amateurs. De producten van CRAFT bestaan uit materialen met vochtregulerende en warmte-isolerende eigenschappen. Het succesvolle Craft principe is het resultaat van ruim 40 jaar onafgebroken research & development, in nauwe samenwerking met topsporters. Alles draait op het ontwikkelen, testen en toepassen van vezels, stoffen en materialen die optimaal ventileren, vocht afvoeren, isoleren en beschermen.

CRAFT MATERIALEN

Uit de beste materialen heeft Craft zijn assortiment samengesteld. Het speciaal door Craft ontwikkelde drie-lagensysteem heeft de unieke capaciteit het lichaam koel en droog te houden, zowel bij fysieke inspanning onder zeer warme omstandigheden (Stay Cool), als onder zeer koude omstandigheden (Keep Warm). Dankzij de perfecte pasvorm en de comfortabele stoffen is de kleding ideaal voor het leveren van optimale prestaties tijdens het werk, of tijdens het sporten.

Een lange workout, een korte workout, een workout met hoge intensiteit en een workout met lage intensiteit elke type workout resulteert in het produceren van een aanzienlijke hoeveelheid zweet door het lichaam. Een bevestiging dat je hard traint en je bezig bent met jouw sportdoelstellingen. Functionele sportkleding is essentieel voor goede sportprestaties. Zonder functionele sportkleding blijft het zweet op zijn plaats en kent het geen uitweg waardoor de lichaamstemperatuur stijgt en je sportprestaties negatief beïnvloed wordt. Als je functionele sportkleding draagt, blijft de huid droog en je lichaam op de ideale temperatuur wat je in staat stelt om optimaal te blijven presteren. Functionele kleding van Craft, in maximaal drie lagen, vormen een perfect microklimaat en daarmee de basis voor optimale prestaties. De baselayer van Craft laat je de volgende workout genieten op jouw manier!

Craft baselayers

De baselayers zijn ontworpen om transpiratievocht direct af te voeren van de huid naar de volgende kledinglaag, om daar te verdampen. Dankzij de holle vezels en de open vezulstructuur in de baselayer blijft de huid droog en de lichaamstemperatuur constant waardoor de sportervaring een boost krijgt! Craft heeft de baselayer die bij jou past! Sporten in warme omstandigheden en je lekker koel voelen? Sporten in koude omstandigheden en je lekker warm voelen? De baselayers van Craft maken dit mogelijk. Craft heeft drie soorten baselayers: Stay Cool, Be Active en Keep Warm dus voor elke sport en seizoen de geschikte baselayer voor jou!