seo-assets

Falcon geschiedenis

Falcon werd in 1929 opgericht in Amsterdam. De naam van het merk komt van de oorspronkelijke plek van de fabriek; De Valkenweg. Falcon begon puur met het verkopen van regenjacks, die waren bedoelt om mensen warm en droog te houden. De eerste verkoop was meteen een groot succes en Falcon was al vrij snel bekend onder de mensen in Amsterdam. In de jaren 80 besloot Falcon dat het tijd was om ook andere producten te gaan verkopen. Het merk begon met een collectie skispullen en skikleding. Sindsdien is Falcon specialist in functionele producten voor outdoor en wintersport. Zij zijn onlosmakelijk verbonden met het weer, dat Falcon als speerpunt in hun collectie gebruikt. Niet alleen in de sport, maar ook in de mode-markt positioneert Falcon zich als specialist in functioneel weather performance gear. De collectie van Falcon is eigenzinnig, multifunctioneel en modieus. Falcon maakt verschillende producten voor outdoor en wintersport.

Falcon wintersport

Sinds de jaren 80 verkoopt Falcon dus ook wintersportartikelen van hoge kwaliteit. Bij INTERSPORT hebben we een grote collectie aan wintersportartikelen van Falcon. Deze collectie is beschikbaar voor dames, heren en jongens. Zo hebben we longsleeves in allerlei kleuren en maten. Deze longsleeves zijn perfect voor de wintersport, omdat ze goed geprijsd zijn vergeleken met andere merken en daarnaast je warm houden tijdens het wintersporten. Verder hebben we bij INTERSPORT ook een grote collectie aan jassen, broeken en sokken die je warm houden tijdens het skiën of het snowboarden. Al deze producten zitten in een lage prijsklasse met goede kwaliteit en zijn daarom ideaal om op wintersport te gaan.

Falcon outdoor

Bij INTERSPORT hebben we van Falcon een grote collectie outdoorartikelen in een lage prijsklasse. De producten zijn van goede kwaliteit en zorgen ervoor dat je droog en comfortabel kunt wandelen of bergbeklimmen. We hebben een grote collectie met veel verschillende soorten Falcon producten zoals vesten, shorts en zelfs polo’s. Deze producten hebben verschillende kleuren, zodat er voor elk wat wils is en je op deze manier tijdens het wandelen er ook goed uit kan zien. Mocht je één van de producten willen passen of heb je vragen over het product, kom dan naar één van onze INTERSPORT winkels in jouw buurt en stel je vraag aan een werknemer.

Falcon sportkleding

Naast wintersportartikelen en outdoorartikelen hebben we bij INTERSPORT ook nog een kleine collectie aan producten van andere sporten. Dit zijn vooral thermoshirts en thermobroeken die je voor meerdere sporten kunt gebruiken. Bij bijvoorbeeld het voetballen of het wielrennen. Als je dus op zoek bent naar een product dat je warm kan houden dan ben je bij het merk Falcon aan het juiste adres.