seo-assets

ASICS hardloopschoenen

Waarom hardloopschoenen van ASICS? ASICS weet wat jij nodig hebt tijdens het hardlopen. Of je nu je eerste 5 kilometer gaat lopen, of regelmatig Marathons loopt, bij INTERSPORT vind je een uitgebreid assortiment ASICS hardloopschoenen Voor dames, heren en kinderen in verschillende modellen en kleuren.

De ASICS loopschoenen zijn voorzien van geavanceerde dempingssystemen en stabiliteitstechnologieën die zorgen voor optimale schokabsorptie en een soepele afwikkeling van de voet. Dit helpt blessures te voorkomen en geeft je de nodige energie om jouw doelen te bereiken.

Onze hardloopschoenen voor heren en dames bestaan uit de perfecte balans van functionaliteit en stijl, zodat jij in elke situatie geniet van comfort, stabiliteit en demping.

Weet je niet zeker welke ASICS hardloopschoenen goed bij jou passen? Kom dan naar één van de INTERSPORT-winkels bij jou in de buurt, waar je ASICS hardloopschoenen kunt kopen. Deze schoenen zijn ook mooi te combineren met ASICS hardloopaccessoires en hardloopkleding .

ASICS hardloopschoenen voor dames

Stoer, trendy en opvallend. Dat zijn de ASICS hardloopschoenen voor dames. Bij de ontwikkeling van de hardloopschoenen neemt ASICS de nieuwste trends mee in haar ontwerpen. Met de ASICS hardloopschoenen ben jij voorzien van de beste ondersteuning en looks.

De ASICS dameshardloopschoenen zijn zodanig ontworpen dat ze goed aansluiten bij de lichaamsbouw en hardloopstijl van vrouwen. Deze hardloopschoenen zijn meestal smaller en lichter dan de ASICS hardloopschoenen voor heren.

Bij INTERSPORT zijn verschillende kleuren ASICS hardloopschoenen verkrijgbaar. Kiezen tussen de klassieke witte , grijze of zwarte hardloopschoenen, of liever een opvallende kleur zoals blauwe, roze of paarse dames hardloopschoenen van ASICS.

Asics hardloopschoenen voor heren

Bij INTERSPORT vind je hardloopschoenen voor heren van de topmerk ASICS. Goede loopschoenen zijn het belangrijkste onderdeel om veilig jouw hardloop avontuur te beleven. Daarom zijn de ASICS hardloopschoen voor heren special ontworpen om je maximaal comfort te geven en blessures te voorkomen.

De ASICS hardloopschoenen voor heren zijn vaak iets zwaarder en breder dan hardloopschoenen voor dames. Ze sluiten goed aan op de lichaamsbouw en hardloopstijl van mannen, en bieden de optimale ondersteuning die je nodig hebt tijdens het rennen, hardlopen of trailrunning.

Ben je op zoek naar een blauweASICS hardloopschoen of juist naar een neutrale kleur zoals wit, grijs of zwart in heren hardloopschoenen van ASICS? Bekijk dan de gehele collectie hardloopschoenen voor heren van ASICS of kom gerust langs bij een van de INTERSPORT-winkels bij jou in de buurt.

ASICS gel voor dames en heren

De ASICS Gel-technologie werd in 1986 geïntroduceerd om de prestaties van hardloopschoenen te verbeteren. Door het gebruik van gel in de demping zorgen ASICS hardloopschoenen voor betere schokabsorptie. Dit vermindert de impact op je gewrichten en verbetert je loopervaring.

Tijdens het hardlopen worden verschillende krachten uitgeoefend op verschillende delen van je voeten. De ASICS Gel-hardloopschoenen zijn speciaal ontworpen om de perfecte balans te bieden tussen stuiterigheid, zachtheid, stabiliteit en duurzaamheid.

Voordelen

Met elke nieuwe ontwikkeling in geltechnologie brengt ASICS nieuwe voordelen naar voren voor hun hardloopschoenen:

  • Verbeterd je comfort: De dempingen van de ASICS hardloopschoenen zijn gevuld met gel die de schok absorbeert en trillingen verminderd. Dit zorgt ervoor dat je minder last zal hebben van je knieën en je je beter gaat voelen tijdens en na het hardlopen.
  • Verbeterd je stabiliteit: met de voortdurende verbetering en geavanceerde ASICS gel zorgt ervoor dat hardlopers stevig en in balans te blijven voor verschillende soorten ondergrond.
  • Natuurlijker gevoel: de ASICS gel biedt ondersteuning voor verschillende hardloopstijlen, of je nu een enthousiaste hardloper, wandelaar of trailrunner bent

Beste ASICS hardloopschoenen

INTERSPORT biedt een breed assortiment hardloopschoenen van de topmerk ASICS. ASICS wordt al jaren lang gedragen door veel professionele topsporters. Het meest populaire modellen van ASICS hardloopschoenen voor dames en heren:

Hoe vallen ASICS hardloopschoenen?

Welke ASICS hardloopschoen bij jou past is afhankelijk van de pronatie. Het is belangrijk te bepalen hoe jouw pronatie is. Anders gezegd, hoe vangt jouw voet de schokken op bij het hardlopen? Als je dat weet vind je zo de ideale ASICS hardloopschoenen. Heb je onderpronatie, dan heb je veel demping nodig. Bij een neutrale pronatie kun je verschillende ASICS hardloopschoenen dragen. Ben je een hardloper met overpronatie, dan heb je ASICS hardloopschoenen nodig met ondersteuning of gerichte demping. Verder hebben de ASICS-hardloopschoenen voor dames en heren beide verschillende breedtes. De ASICS-dames hardloopschoenen hebben een standaard breedte van B en voor heren is dat D. Er zijn ook smallere en bredere pasvormen verkrijgbaar.

ASICS sale hardloopschoenen

Bekijk de ASICS Sale-pagina voor hardloopschoenen met een aantrekkelijke prijs. Het beste sale ASICS hardloopschoenen voor dames, heren en kinderen koop je bij INTERSPORT. Dus grijp nu je kans en shop ze zonder de hoofdprijs te betalen.