seo-assets

adidas scheenbeschermers

Niet voor niets verplichtte de KNVB in het seizoen 1999-2000 het dragen van scheenbeschermers tijdens officiele voetbalwedstrijden. Het doel van deze nieuwe regel was het verminderen van het aantal blessures. En het heeft zeker gewerkt! Sinds deze regeling zijn intrede heeft gemaakt is het aantal blessures aan de onderbeen met 25% verminderd. Het dragen van adidas scheenbeschermers is dan ook zeker geen overbodige luxe! Wanneer je scheenbeschermers van adidas draagt hoef je niet na te denken over verdedigers die tackles op je scheenbeen inzetten, maar kan jij je volledig op je eigen spel concentreren. Scheenbeschermers van adidas zijn uitgerust met zeer beschermende voorplaten die in staat zijn, op een comfortabele manier, de hardste klappen te absorberen.

Voordelen adidas scheenbeschermers

Met scheenbeschermers van adidas kan jij je voor de volle 100% inzetten op het voetbalveld zonder je zorgen te hoeven maken over eventuele onderbeenblessures. De harde voorplaten bieden maximale bescherming en blijven 90 minuten lang op hun plek dankzij de verstelbare sluitingen. Vaak zijn adidas scheenbeschermers ook uitgerust met een aangehecht enkelstuk voor extra bescherming tegen tackles van achteren. De EVA-voering zorgt voor duurzame schokdemping en een erg aangename pasvorm, waardoor je geen hinder aan de scheenbeschermers zult ondervinden tijdens wedstrijden of trainingen.

De juiste adidas scheenbeschermers kiezen

Scheenbeschermers zijn onmisbaar, of je nu op hoog of laag niveau voetbalt. Bij INTERSPORT ben je aan het juiste adres voor adidas scheenbeschermers. Kies voor adidas scheenbeschermers die comfortabel om je scheenbenen zitten, niet in de weg zitten en niet verschuiven tijdens het bewegen. Zo kun je op een veilige manier maximaal presteren zonder belemmerd te worden. Scheenbeschermers van adidas horen tot ongeveer 5 centimeter onder je knie te komen voor een ideale fit.