seo-assets

Hardloopjack

De belangrijkste functie van een Hardloopjack is om je tijdens het hardlopen tegen de elementen te beschermen. Wanneer je gaat hardlopen onder weersomstandigheden waarin er sprake is van wind, koude temperaturen of regen is het sterk aan te raden om een hardloopjack te dragen.

Waarom is een hardloopjack belangrijk?

Een hardloopjack houdt je lichaam warm en zorgt ervoor dat wind en kou buiten blijven. Dit is voornamelijk in het najaar en de winter erg aangenaam. Daarnaast zijn de meeste hardloopjassen voorzien van een waterafstotende afwerking waardoor je ook beschermd bent tegen lichte regenval tijdens het hardlopen. Ook in de zomer wanneer het in de avond afkoelt is het geen overbodige luxe om een hardloopjack te dragen! De ademende eigenschappen van een hardloopjas zorgen ervoor dat overtollige lichaamswarmte en zweet naar buiten worden afgevoerd. Hardloopjassen zijn naast functioneel ook stijlvol en meestal afgewerkt met reflecterende details waardoor je dag en nacht veilig en comfortabel kunt gaan hardlopen. Een hardloopjack komt het best tot zijn recht wanneer je hem als derde laag draagt. Over een ondershirt en hardloopshirt heen. Idealiter zijn alle lagen ademend, zodat transpiratie vanaf je lichaam door alle lagen heen naar buiten afgevoerd kan worden. Op deze manier blijft je lichaam droog en comfortabel aanvoelen tijdens het hardlopen.

Hardloopjack bij INTERSPORT

Ons aanbod bestaat uit een diversiteit aan kwalitatieve hardloopjacks en is vertegenwoordigd door merken zoals Nike, ASICS en PRO TOUCH. Of je nu een beginnende of gevorderde loper bent, man of vrouw, bij INTERSPORT vind je de hardloopjas die bij jou past. Laat je niet langer tegenhouden door slechte weersomstandigheden en bestel vandaag nog een hardloopjack bij INTERSPORT.