seo-assets

Brunotti

In 1979 reisde de Italiaan Claudio Brunotti naar Nederland. De 23-jarige Italiaan vestigde zich aan de Nederlandse kust, in Scheveningen. De kleding die de windsurfers toen aanhadden was saai en vooral zwart en wit en Claudio wilde er goed uitzien; zowel op het water als in zijn vrije tijd. Hij begon met het shapen van zijn eigen surfboards en het maken van eigen kleding waarbij hij felle kleuren en felle prints gebruikte. Zowel de boards als de kleding werd al snel erg populair onder de windsurfers. De shirts werden collectorsitems en stegen snel in waarde. Naast surfen was Brunotti ook fan van wintersport. Hij begon daarom ook met het maken van snowboardkleding op basis van zijn eigen ervaringen en die van andere snowboarders. Uiteindelijk gaf Brunotti het stokje door aan Jinne Sietsma die nu de traditie van het shapen van Brunotti boards in Scheveningen heeft doorgezet. Vandaag de dag focust het merk Brunotti zich op zowel de water- als sneeuwsporten waarbij zij zichzelf blijven ontwikkelen om atleten en liefhebbers de sportkleding, functionele fashion stukken, accessoires en hardwaren aan te kunnen bieden. Bij INTERSPORT bieden wij van dit brede assortiment een grote hoeveelheid zwemkleding, wintersportkleding en casual kleding aan voor heren, dames en kinderen.

Brunotti wintercollectie

Brunotti heeft een groot aanbod aan winterkleding. Bij Brunotti vind je namelijk de perfecte jassen om op wintersport te gaan of om gewoon lekker warm in te blijven. De jassen zijn winddicht en droog, daarnaast kun je er gemakkelijk in bewegen en blijf je zo lekker warm. Bij het skiën heb je natuurlijk ook een skibroek nodig. Bij INTERSPORT hebben we een groot aanbod skibroeken van Brunotti in allerlei verschillende maten. Brunotti staat bekend om haar skibroeken die waterdicht zijn, elastisch, ademend en winddicht. Hierdoor blijf je droog tijdens het skiën en voorkom je dat je kou vat. Daarnaast is de broek door de ademende werking ook perfect voor iets warmer weer. Op deze manier kan je gaan skiën waar en wanneer je maar wil, omdat de broek altijd lekker zit en geschikt is voor meerdere weersomstandigheden. Ook hebben we bij INTERSPORT enkele accessoires van Brunotti die je kunt gebruiken wanneer je op wintersport wil gaan.

Brunotti zomercollectie

Naast de winter focust Brunotti ook erg op de zomercollectie. Brunotti heeft namelijk de perfecte artikelen om een dagje weg te gaan naar het strand. Voor dames hebben ze een grote collectie aan bikini’s en andere artikelen om de zomer mee door te komen. Voor heren zijn er zwembroeken en zwemshorts in allerlei verschillende kleuren en maten, zodat jij perfect voor de dag komt in de zomer. Je kunt hierbij kiezen voor een heel basic zwemshort of voor eentje met bloemen of met camouflagevlekken erop. Daarnaast heeft Brunotti ook een aantal normale shorts die ideaal zijn als je in de zomer ergens iets wil gaan eten of drinken. Verder heeft Brunotti ook voor kinderen een groot aanbod aan bovenstaande genoemde artikelen, waarbij ze voor jongens en meiden zwemkleding hebben met verschillende figuren en verschillende kleuren.

Duurzaamheid Brunotti

Brunotti zet zich ook veel in voor duurzaamheid in de wereld. Veel van de producten van Brunotti worden gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Daarnaast zijn ze constant bezig met het verbeteren van hun productieproces voor andere producten. Door bijvoorbeeld bepaalde materialen minder te gebruiken die schadelijk voor het milieu zijn of door materialen opnieuw te gebruiken. Daarmee zet Brunotti zich in voor een duurzamere wereld.