seo-assets

THERMOSHIRT

Bij Intersport vind je voor iedere situatie het perfecte thermoshirt. Welk thermoshirt bij jou past, hangt af van de activiteit. Er zijn thermoshirts met korte of lange mouw en van een dun of dik materiaal. Ben je tijdens de activiteit veel in beweging, kies dan voor een thermoshirt met korte mouw en van een dun materiaal. Het Thermoshirt is tijdens vrijwel alle activiteiten de perfecte onderlaag.

Thermoshirt voor heren

Of je nu gaat op wintersport gaat of een thermoshirt zoekt voor tijdens het voetballen of hardlopen, Intersport heeft voor heren natuurlijk het juiste thermoshirt. Een thermoshirt van een dunner materiaal voert goed zweet af en houdt je lichaam droog. Terwijl een thermoshirt met lange mouw en van dikker materiaal je beter warm houdt. Handig als je in de winter ook langs het veld staat.

Thermoshirt voor dames

Voor de wintersportende dame hebben wij van verschillende merken zeer hoogwaardige thermoshirts. Met name op de piste is een goed thermoshirt een echte musthave. Een thermoshirt is niet alleen geschikt voor buiten activiteiten. Zit je vaak stil en is het fris op kantoor? Trek dan een thermoshirt aan. Draag een andere trui of vest en het valt niet op. Thermoshirts zijn ook zeer geschikt voor wandelingen of de aankomende wintersport.

Online thermoshirt kopen

In de webshop van Intersport vind je een uitgebreide collectie van thermoshirts. Met lange mouw, korte mouw en zelfs zonder mouw. Wil je eerst advies over het juiste thermoshirt? Geen probleem! Onze klantenservice zit voor je klaar. Je kan ze telefonisch bereiken via 033 – 253 25 33 of via klantenservice@intersport.nl. Onze medewerkers helpen je graag bij het vinden van het juiste thermoshirt.