seo-assets

Nike voetbalschoenen

Bij INTERSPORT vind je de volledige collectie Nike Voetbalschoenen online en in de winkel. Voor Dames, Heren en Kinderen vind je een Nike Voetbalschoen. Nike heeft voor iedere ondergrond de juiste voetbalschoen. Voor Kunstgras zijn er de AG Voetbalschoenen, voor natuurlijk gras zijn er de FG Voetbalschoenen.

Nike voetbalschoenen voor iedereen

Nike voetbalschoenen zijn bij INTERSPORT verkrijgbaar voor heren, dames, jongens en meisjes. Met het grote assortiment is er voor ieder wat wils. Bij INTERSPORT kun je terecht voor Nike heren voetbalschoenen, dames voetbalschoenen, jongens voetbalschoenen en meisjes voetbalschoenen. Wil jij in dezelfde schoenen lopen als Cristiano Ronaldo en Kylian Mbappé. Kijk dat vooral verder in het ruime assortiment van INTERSPORT.

Soorten Nike voetbalschoenen

De voetbalschoenen van Nike zijn opgedeeld in verschillende collecties. Hierdoor zit er voor iedereen wel een geschikte voetbalschoen tussen. Bekijk hieronder welk soort onderkant van de voetbalschoen geschikt is voor jou en daarna alle modellen en designs die Nike te bieden heeft. 

Ondergrond Nike voetbalschoenen

De juiste onderkant van de voetbalschoen. Nike heeft met het ruime assortiment voor elke ondergrond een gepaste schoen. Hieronder staat ons advies welke voetbalschoen geschikt is voor elke ondergrond.

- Firm Ground(FG): wanneer je op droog, natuurlijk gras voetbalt

- Artificial Grass (AG) of Turf (TF): als je op kunstgrasvelden speelt

- Indoor Courts (IC)/zaalvoetbalschoenen: voor gebruik in de zaal of op straat

Modellen Nike voetbalschoenen

Nike heeft zeer veel succes met de collecties die elk jaar worden aangeboden. Elke collectie heeft zijn eigen design en stijl. Bekijk hieronder alle collecties van Nike voetbalschoenen en vind jouw ideale voetbalschoen. 

Kleuren Nike voetbalschoenen

Vurig rood of juist klassiek zwart Nike heeft ze allemaal. Nike heeft verschillende collecties waarin nieuwe designs en ook verschillende kleuren. Voetbalschoenen van Nike bestaan uit talrijke kleuren zoals geel, blauw en wit. Genoeg keuze en elk met zijn eigen charmes.

Nike Kicksen kopen bij Intersport

Nike voetbalschoenen online bestellen doe je gemakkelijk bij INTERSPORT. Of je nou kunstgrasschoenen koopt of zaalschoenen, je krijgt je bestelling thuisbezorgd binnen 1-3 werkdagen. 

Nike voetbalschoenen sale

Goedkope Nike voetbalschoenen kopen? Neem dan een kijkje bij de sale en schrijf je in voor de nieuwsbrief zodat je geen enkele deal mist.