seo-assets

Voetbalschoenen Heren

Voor de nieuwste Heren voetbalschoenen ben je bij INTERSPORT aan het juiste adres! INTERSPORT heeft een ruim assortiment met veld- en zaalvoetbalschoenen in verschillende kleuren en maten.

Veld voetbalbalschoenen

Ben jij op zoek naar nieuwe heren voetbalschoenen voor op kunstgras of natuurgras? Of voetbalschoenen die je op beide ondergronden kan dragen? INTERSPORT heeft het allemaal! Wij hebben AG voetbalschoenen voor op kunstgras en FG voetbalschoenen voor op natuurgras. Het verschil zit in de soorten noppen. Zoek je schoenen waarmee je op beide ondergronden kunt spelen? Kies dan voor MG of FxG voetbalschoenen.

Zaalvoetbalschoenen

Maak het verschil in de zaal met onze zaalvoetbalschoenen die jou de maximale stabiliteit geven op de gladde, harde vloer. De zaalvoetbalschoenen van INTERSPORT zijn licht van gewicht voor optimale snelheid en het snel kunnen keren in de zaal.

Diverse merken heren voetbalschoenen

Bij INTERSPORT vind je heren voetbalschoenen van de merken Nike, adidas en PUMA. De Nike voetbalschoenen zijn gemaakt voor de wat smallere voeten. De voetbalschoenen van adidas zijn wat breder dan die van Nike. PUMA staat bekend om zijn breed gevormde voetbalschoenen. Voor de aanvallers heeft INTERSPORT lichte en smalle voetbalschoenen voor meer snelheid. En voor de verdedigers voetbalschoenen die wat zwaarder en breder zijn waardoor je steviger en stabieler in het veld staat.

Meer weten? Neem contact op

Mis je nog informatie over voetbalschoenen uit onze collectie? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We beantwoorden je vragen graag om je een duidelijker beeld te geven van een bepaalde voetbalschoen in ons assortiment. Daarnaast kun je voor professioneel aankoopadvies altijd contact met ons opnemen.