seo-assets

VOETBALLEN

Voetballen zonder voetbal gaat natuurlijk niet! Daarom vind je bij Intersport een groot assortiment voetballen. Wij verkopen voetballen van de merken Nike, Puma en Adidas. Of je nu je skills wil laten zien op straat, op een trapveldje of op kunstgras staat te vlammen, bij Intersport vind je jouw voetbal.

De voetbal van jouw club

Laat jouw clubliefde zien met de voetbal van jouw favoriete club. Wij hebben voetballen met van bijvoorbeeld FC Barcelona, Manchester City of Paris Saint Germain. Fans van CR7 en Neymar weten al welke voetbal zij willen hebben. Scoor op het veld met dezelfde voetbal die de voetbalsterren gebruiken.

Soorten voetballen

Voetballen op het veld, voetballen in een zaal of voetallen op het strand. Elk terrein vraagt om zijn eigen voetballen. Een voetbal voor in de zaal is compacter en stuitert minder hoog wat het spel veiliger maakt. De voetbal voor op het strand is lekker licht. Voetballen voor op het strand en de straat moeten lang mee gaan en niet snel slijten.

Voetballen, voetbalschoenen en voetbalkleding

HNaast een brede collectie voetballen, vind je bij Intersport een uitgebreid assortiment voetbalschoenen, voetbalkleding en toebehoren. Alles wat je nodig hebt om je mannetje te staan op het voetbalveld.

Vragen? Neem contact op met Intersport

Heb je een vraag over onze voetballen? Je kan per telefoon of e-mail contact met ons opnemen. Wij beantwoorden je vragen graag. Ook met andere vragen dan over voetballen kan je bij ons terecht.