seo-assets

ADIDAS VOETBALSCHOENEN

Op zoek naar een nieuw paar adidas voetbalschoenen om het voetbalveld mee te domineren? Dan ben je bij INTERSPORT aan het juiste adres! Ons aanbod in voetbalschoenen van adidas is groot en divers. Er is voor elk type speler wat wils. Of je nu in de zaal, op kunstgras, op straat of op natuurgras speelt.

De vier belangrijkste schoenencollecties van adidas op dit moment zijn de Copa, Predator, X en Nemeziz. Elk van deze stijlen heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Kies de adidas voetbalschoen die het best bij jouw speelstijl past en domineer het spel tijdens trainingen en wedstrijden.

ADIDAS COPA VOETBALSCHOENEN

Houd jij graag de touwtjes in handen tijdens de wedstrijd en speel jij met pure klasse de verdediging voorbij? Dan zijn de adidas Copa voetbalschoenen misschien wel de beste keuze voor jou! Gebaseerd op de all-time  klassieker: de Copa Mundial. Het kenmerkende bovenwerk van kangoeroeleer voorziet je van een onovertroffen eerste aanraking, terwijl de SPRINTFRAME constructie zorgt voor de perfecte balans tussen stabiliteit en een lichtgewicht..

ADIDAS PREDATOR

Houd jij graag de touwtjes in handen tijdens de wedstrijd en speel jij met pure klasse de verdediging voorbij? Dan zijn de adidas Copa voetbalschoenen misschien wel de beste keuze voor jou! Gebaseerd op de all-time  klassieker: de Copa Mundial. Het kenmerkende bovenwerk van kangoeroeleer voorziet je van een onovertroffen eerste aanraking, terwijl de SPRINTFRAME constructie zorgt voor de perfecte balans tussen stabiliteit en een lichtgewicht.

ADIDAS NEMEZIZ

Dé schoen van Lionel Messi: de adidas Nemeziz. Gemaakt voor de meest wendbare spelers op het veld. Het bovenwerk is gemaakt met het innovatieve 360 Agility Bandage System wat voetballers ultieme behendigheid, lichtvoetigheid en snelheid biedt. Klaar om de verdediging helemaal dol te spelen? Kies dan voor de adidas Nemeziz voetbalschoenen.