seo-assets

FC Barcelona shirts

FC Barcelona shirts worden ieder jaar weer gedragen door de beste spelers van de wereld. De spelers van FC Barcelona strijden elk jaar om het Spaanse landskampioenschap en de Champions League in het rood-blauwe FC Barcelona shirt. Nike is al jarenlang shirtsponsor van FC Barcelona en zal ook de aankomende jaren de belangrijkste sponsor blijven. De voetbalshirts zijn gemaakt van Dri-FIT materiaal wat zweet snel van de huid wegvoert en je huid droog en koel houdt.

FC Barcelona thuis- en uitshirts

Ben je fan van het beroemde rood-blauwe thuisshirt van FC Barcelona of ga je liever voor het elk jaar andere FC Barcelona uitshirt? Naast de wedstrijdshirts van FC Barcelona kun je bij INTERSPORT ook terecht voor de trainingsshirts, trainingspakken, sokken en shorts van FC Barcelona. Zo kun je trainen in hetzelfde trainingsshirt als jouw helden van FC Barcelona! De trainingspakken van FC Barcelona worden gedragen voor trainingen wanneer het te koud is voor alleen een FC Barcelona shirt met korte mouwen. Of de spelers van FC Barcelona dragen de trainingspakken op weg naar een lastige uitwedstrijd

Topspelers in het shirt van FC Barcelona

Grote wereldtoppers hebben in het shirt van FC Barcelona gespeeld. In het verleden droegen namelijk onder andere Johan Cruijff, Josep Guardiola, Philip Cocu, Carlos Puyol en Xavi Hernandez het shirt van FC Barcelona. Nu zie je Lionel Messi, Luis Suarez en Neymar elke week de sterren van de hemel spelen.