seo-assets

Hardloopkleding

Naast goede hardloopschoenen, draagt functionele hardloopkleding ook bij aan het verhogen van het comfort tijdens het hardlopen. Hardloopkleding moet ten eerste functioneel zijn, maar daarnaast wil je ook stijlvol voor de dag komen. Alle hardloopkleding bij Intersport beschikt over de juiste technieken om jou optimaal te laten presteren. Intersports aanbod in hardloopkleding bestaat uit modieuze en functionele kleding voor elk seizoen. Zowel voor heren als dames.

Voordelen van goede hardloopkleding

Hardloopkleding heeft een aantal belangrijke functionele eigenschappen die je helpen beter te presteren en meer plezier te beleven in het hardlopen. Zo helpt een goed hardloopshirt je om droog en comfortabel te blijven tijdens intensieve runs, bieden mesh inzetstukken extra ventilatie zodat je niet oververhit raakt en zorgt een optimale pasvorm ervoor dat je geen last van wrijving en irritaties krijgt. Naast functioneel, is onze hardloopkleding ook erg stijlvol. 

Hardloopkleding voor alle seizoenen

Het weer zit niet altijd mee in Nederland. Maar jij laat je natuurlijk niet tegenhouden door een kleine regenbui of andere ongunstige weersomstandigheden! Wel is het verstandig om goed voorbereid te zijn. Draag daarom hardloopkleding die past bij het lopende seizoen. Het is heerlijk om hard te lopen met een strak blauwe lucht en een lekker zonnetje op je gezicht. Echter kan je je op een warme zomerse dag al snel oncomfortabel gaan voelen door bijvoorbeeld transpiratie of een oververhit gevoel. De juiste hardloopkleding biedt dan natuurlijk het meeste comfort! De meeste shirts en shorts zijn uitgerust met mesh inzetstukken waardoor je zelfs tijdens de meest intensieve runs droog, koel en comfortabel blijft. In de winter kies je voor meer bedekking en draag je een tight en een sweater of hardloopjack.