ONZE EXCLUSIEVE MERKEN

Met exclusieve merken, sterke partnerships en vakkennis is INTERSPORT de ultieme stop voor sportliefhebbers. Wij verkopen sportmerken die voor iedereen toegankelijk zijn, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ontdek nu onze exclusieve merken.

energetics

Ons exclusieve merk energetics levert sinds 1992 het nieuwste op het gebied van sportkleding, schoenen en accessoires, waarbij de liefde voor beweging centraal staat in alles wat we doen.

McKINLEY

Al meer dan 30 jaar rust ons exclusieve merk McKINLEY mensen uit met functionele producten die nodig zijn om de natuur in te trekken. Onze uitrusting is ontworpen voor iedereen - van de outdoor liefhebber tot de fanatieke wintersporter.

FIREFLY

Al meer dan 20 jaar is ons exclusieve merk FIREFLY toegewijd aan het creëren van authentieke en betaalbare producten voor jonge, trendy mensen die een actieve en open minded levensstijl willen vieren door middel van water en urban sporten.

PRO TOUCH

Ons exclusieve merk PRO TOUCH werd in 1992 in Bern - Zwitserland opgericht en heeft meer dan 30 jaar ervaring in het verbeteren van de atletische prestaties van actieve sportliefhebbers.

DIT IS GREEN SERIES

We streven naar een meer verantwoorde toekomst van onze producten, door de principes van Reduce, Recycle, Rethink toe te passen. Green Series-producten, van exclusieve INTERSPORT-merken, worden gemaakt volgens een strikt criterium: een hoofdbestanddeel moet >50% meer verantwoorde materialen bevatten.