seo-assets

WANDELSCHOENEN KOPEN

Ben jij op zoek naar nieuwe dames of heren wandelschoenen? Koop de beste bergschoenen bij INTERSPORT. In onze webshop vind je verschillende schoenen van uitstekende kwaliteit. Bergschoenen verdienen een goede investering en daarom adviseren wij om op een zorgvuldige manier een nieuw paar schoenen aan te schaffen. Of je nu in Nederland of in Oostenrijk, in de bergen of in het bos gaat lopen. Goede wandelschoenen zijn een must. Zonder goed schoeisel kan al snel je wandelplezier verpest worden. Wij hebben verschillende soorten tips waarbij je moet letten als je nieuwe wandelschoenen gaat kopen.

VERSCHILLENDE TYPEN WANDELSCHOENEN

Onze medewerkers zijn outdoor specialisten. Dit betekent dat zij op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen op het gebied van wandelschoenen en dat zij jou perfect kunnen helpen met de aanschaf van de juiste schoen. Wij bieden een grote collectie wandelschoenen van topmerken als Salomon, McKINLEY, Hanwag en Lowa aan. Deze merken bieden ieder weer modellen voor verschillende voettypen, activiteiten en klimaten.

VOOR ELK TYPE WANDELAAR

Maak je vaak wandelingen door de stad, vlakke bossen of ga je wellicht de Nijmeegse Vierdaagse meelopen? Kies dan voor lage of halfhoge wandelschoenen uit de A categorie. Verkeer jij je regelmatig op bergachtig terrein of trek jij er zelfs op uit voor zware bergtochten in de Pyreneeën? Kies dan voor een hoog model uit de B/C categorie. Wanneer je gaat wandelen in een warm gebied is het verstandig om te kiezen voor een model met een ademend mesh bovenwerk, terwijl je tijdens wandelingen in natte gebieden juist kiest voor een waterdichte schoen met bijvoorbeeld een Gore-Tex membraan.