VERZENDEN

Levertijden

De levertijd is 1 - 3 werkdagen.

De pakketbezorger van PostNL gemist en geen niet-thuisbriefje ontvangen?

Dat klopt. Vanaf nu informeert PostNL je digitaal over je pakket. De pakketbezorger levert het pakket gewoon af bij de buren óf bij een PostNL-punt bij jou in de buurt. Je ziet in track & trace waar je pakket is.

Download de PostNL app.

Thuisbezorgen

Wanneer je je bestelling thuis laat bezorgen, betaal je € 4,95 aan verzendkosten. Je kunt tijdens het bestelproces aangeven of je het pakket thuis of op een ander afleveradres wilt laten bezorgen, bijvoorbeeld op je werk of bij de buren.

Click & Collect

Je kunt er ook voor kiezen om de bestelling op te halen in één van de INTERSPORT-winkels. In dit laatste geval betaal je nooit verzendkosten. Voor afhalen in de winkel dien je een afspraak te maken. Ga naar intersport.nl/winkelen-op-afspraak en maak daar bij de winkel die jij gekozen hebt om af te halen een afspraak. Als je naar de winkel gaat om de bestelling op te halen, dan dien je jouw legitimatiebewijs en de orderbevestiging mee te nemen.

Levertijden

Wij proberen je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Normaal gesproken geldt op werkdagen voor 16:00 uur besteld, is morgen geleverd. Het kan namelijk zijn dat je bestelling door één van onze winkels wordt afgehandeld. Orders die op vrijdag na 16:00 uur en in het weekend geplaatst worden worden normaal gesproken op dinsdag geleverd. Wanneer de bestelling door ons verstuurd is, krijg je daar per e-mail op het opgegeven e-mailadres bericht van. Je zending is te volgen via Post NL track en trace.