VERZENDEN

Levertijden

Wij proberen je bestelling zo snel mogelijk te leveren. De levertijd is 1 - 3 werkdagen. Je bestelling wordt door één van onze winkels afgehandeld. Orders die op vrijdag na 16:00 uur en in het weekend geplaatst worden zullen de eerst volgende werkdag opgepakt worden. Wanneer de bestelling door de leverende winkel afgerond is, krijg je daar per e-mail op het opgegeven e-mailadres bericht van. Je zending is dan te volgen via de PostNL track en trace in de mail.

De pakketbezorger van PostNL gemist en geen niet-thuisbriefje ontvangen?

Dat klopt. Vanaf nu informeert PostNL je digitaal over je pakket. De pakketbezorger levert het pakket gewoon af bij de buren óf bij een PostNL-punt bij jou in de buurt. Je ziet in track & trace waar je pakket is.

Download de PostNL app.

Thuisbezorgen

Wanneer je je bestelling thuis laat bezorgen, betaal je € 4,95 aan verzendkosten. Je kunt tijdens het bestelproces aangeven of je het pakket thuis of op een ander afleveradres wilt laten bezorgen, bijvoorbeeld op je werk of bij de buren.

Afhalen bij een INTERSPORT-winkel

Je kunt er ook voor kiezen om de bestelling op te halen in één van de INTERSPORT-winkels. In dit geval betaal je nooit verzendkosten. Let op; niet alle winkels zijn een afhaallocatie. Alleen de winkels die je kan selecteren onder de verzendmethode komen hiervoor in aanmerking. Als je naar de winkel gaat om de bestelling op te halen, dan dien je jouw legitimatiebewijs en de orderbevestiging mee te nemen.