• Gratis afhalen in de winkel
  • Gratis retourneren
  • Binnen 1-3 werkdagen thuisbezorgd

VERZENDEN

INTERSPORT heeft geen eigen transportbedrijf maar maakt gebruik van Post NL. Plaats je een bestelling in de webshop dan wordt deze afgeleverd door Post NL. Je kunt tijdens het bestelproces aangeven of je het pakket thuis of een ander afleveradres wilt laten bezorgen, bijvoorbeeld op je werk of bij de buren. Je kunt er ook voor kiezen om de bestelling op te halen in één van de INTERSPORT-winkels. In dit laatste geval betaal je geen verzendkosten à € 4,95.

Bij een product kun je zien welke levertijd het product heeft. Enkele producten hebben een levertijd van 2 tot 5 werkdagen, maar voor het grootste gedeelte van de producten geldt een levertijd van 1 tot 3 werkdagen. Wij proberen uiteraard je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Als de bestelling door ons verstuurd is, krijg je daar per e-mail op het opgegeven e-mailadres bericht van. Je zending is te volgen via Post NL track en trace

INTERSPORT gebruikt COOKIES om jou de beste gebruikservaring te geven op onze webshop. Als je op de shop blijft, geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.