seo-assets

SKIHELM

Koop een skihelm voor heren, dames en kinderen online bij INTERSPORT. Wij verkopen skihelmen van de merken Sinner en Salomon. Dit zijn bekende merken binnen wintersport. Een skihelm draagt bij aan jouw veiligheid op de piste. In sommige skigebieden is het voor kinderen zelfs verplicht om een skihelm te dragen. Naast dat de skihelm je natuurlijk beschermt tegen hoofdletsel en blessures, houdt deze je hoofd ook nog eens heerlijk warm.

Skihelm voor heren

Intersport heeft eigentijdse skihelmen voor heren. Een skihelm is een goede keuze om hoofdletsel te voorkomen. Ondanks dat het voor volwassenen niet verplicht is, is het wel verstandig om een skihelm te dragen. Onze medewerkers helpen je zowel online als in de winkel bij het kiezen van de juiste skihelm.

Skihelm voor dames

Ook voor dames vind je bij Intersport skihelmen. Naast dat een skihelm bescherming biedt tegen hoofdletsel, zit een skihelm steeds comfortabeler. De zachte voering houd je hoofd lekker warm. De skihelmen zijn tijdloos en neutraal zodat ze bij elke outfit passen. In de webshop vind je ook skikleding, skischoenen en ski’s. Zo ben jij weer klaar voor het nieuwe wintersportseizoen!

Skihelm voor kinderen

Je wil natuurlijk dat jouw kinderen veilig de berg af gaan, daarom is een skihelm voor jongens en meisjes essentieel. In Oostenrijk en Italie is het zelfs verplicht. In Oostenrijk moeten alle kinderen tot en met 15 jaar een skihelm dragen in de volgende gebieden: Salzburg, Steiermark, Karinthië, Niederösterreich, Oberösterreich, Wenen en Burgenland. In Italie geldt deze verplichting voor het gehele land voor kinderen tot en met 14 jaar. In de overige Alpenlanden wordt het dragen van een skihelm gestimuleerd en kan het in de les bijvoorbeeld alsnog verplicht zijn. Bij Intersport hebben we een mooi assortiment kinderskihelmen van bijvoorbeeld Sinner en Salomon waarmee je de jeugd veilig de piste af kunt laten gaan.

Bestel jouw skihelm online

Ben je op zoek naar de juiste skihelm? Bekijk onze skihelmen in de webshop van Intersport. De skihelmen kan je eenvoudig met elkaar vergelijken en als je de juiste hebt gevonden plaats je deze in jouw winkelmandje. Binnen een paar dagen is de skihelm bij jou thuis. Een skihelm is altijd heel goed te combineren met de juiste skibril of goggle.

Vragen over Skihelmen?

Heb je een vraag over een skihelm of over een van onze andere producten, neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan telefonisch op 033 – 253 25 33 of per e-mail klantenservice@intersport.nl.