seo-assets

Bayern Munchen shirt

Bayern Munchen shirts worden elk jaar weer volledig vernieuwd en opnieuw ontworpen. De €˜rekordmeister' speelt ieder seizoen om het landskampioenschap en de Champions League. Het kenmerkende rode thuisshirt van Bayern Munchen wordt slechts op kleine punten aangepast. Het uitshirt van FC Bayern Munchen ondergaat elk seizoen een grondige verbouwing. Deze voetbalshirts varieren van wit en zwart tot blauw en grijs. Het Duitse adidas is al sinds 1965 kledingsponsor van de grootste club uit Munchen. Daarom prijken de drie strepen van adidas ook weer dit jaar op de shirts van Bayern Munchen. Het CLIMACOOL® materiaal in de Bayern Munchen voetbalshirts zorgt ervoor dat je droog en comfortabel kunt voetballen en sporten.

FC Bayern Munchen thuis- en uitshirts

Ben je fan van het beroemde rode thuisshirt van Bayern Munchen of ga je liever voor het elk jaar andere Bayern Munchen uitshirt? Naast de wedstrijdshirts van Bayern Munchen kun je bij INTERSPORT ook terecht voor de trainingsshirts, trainingspakken, sokken en shorts van FC Barcelona. Zo kun je trainen in hetzelfde trainingsshirt als jouw helden van Bayern Munchen! De trainingspakken van Bayern Munchen worden gedragen voor trainingen wanneer het te koud is voor alleen een Bayern Munchen shirt met korte mouwen. Of de spelers van Bayern Munchen dragen de trainingspakken op weg naar een lastige uitwedstrijd

Topspelers in het shirt van FC Bayern Munchen

Nederlandse topspelers zoals Roy Makaay en Mark van Bommel droegen in het verleden het shirt van FC Bayern Munchen. Wist je dat Van Bommel de enige niet Duitse aanvoerder van FC Hollywood is geweest? Op dit moment speelt Arjen Robben elke week de sterren van de hemel in de Allianz Arena. Daarnaast droegen onder andere Franz Beckenbauer, Oliver Kahn, Miroslav Klose en Luca Toni het shirt van Bayern Munchen.