seo-assets

adidas

Ons adidas assortiment bestaat uit adidas schoenen, kleding en accessoires. Voetballers, tennissers, hardlopers en nog veel meer kunnen bij ons terecht voor de nieuwste adidas sportartikelen. Wij helpen dames, heren en kinderen aan een volledige adidas uitrusting om in te sporten of om lekker in te chillen.  

adidas schoenen

Bij INTERSPORT kun je terecht voor een grote collectie adidas schoenen. Sportievelingen kunnen hun hart ophalen voor ander andere de nieuwste adidas voetbalschoenen, adidas hardloopschoenen, adidas tennisschoenen en adidas hockeyschoenen. Ook verkopen bij adidas sneakers en slippers om in je vrije tijd goed voor de dag te komen.

adidas kleding

Of je nu regelmatig de sportschool in duikt, binnenkort een marathon gaat lopen, of de sterren van de hemel speelt op het voetbalveld. Bij INTERSPORT vind je de adidas outfit die jou gaat helpen om op een comfortabele en trendy manier je sportieve doelstellingen te behalen. Wij verkopen adidas kleding voor alle seizoenen, van winterjassen tot zwembroeken. Voor dames, heren en kinderen.

adidas accessoires

Ook voor adidas accessoires ben je bij ons aan het goede adres. We hebben een divers aanbod om zo de sportuitrusting van iedere sporter compleet te kunnen maken. Zo helpen wij keepers aan adidas keepershandschoenen en scheenbeschermers. Tennissers aan een cap en zweetbandjes en padel spelers aan een adidas padel racket.

adidas original

adidas heeft twee logo's. Het Trefoil logo, het bladvormige logo, dat in 1971 ontworpen werd en richt zich op de lifestyle producten uit het adidas assortiment. De bekende 3-Stripes met het adidas logo zijn na de Olympische Spelen van 1952 door adidas gekocht van het Finse schoenenbedrijf Kanhu Sports en staat voor de performance lijn. De strepen in dit logo staan voor kwaliteit, design en comfort. Hierbij richt adidas zich op de functionele sportkleding- en schoenen.

adidas outlet

In onze adidas outlet kun je met voordeel adidas sportschoenen, kleding en accessoires van adidas kopen. Dezelfde kwalitatieve adidas producten, voor een gunstige prijs!

adidas en duurzaamheid

Het laatste decennium is adidas op een steeds duurzamere manier gaan produceren. Het Duitse merk heeft als doel om in 2024 enkel nog gerecycled polyester te gebruiken en om uiterlijk in 2050 klimaatneutraal te zijn. adidas gebruikt alleen nog maar duurzaam katoen en 99% van hun producten zijn PFC-vrij. Daarnaast maakt adidas sportschoenen van oceaanafval: in 2020 zijn er alleen al 15 miljoen schoenen gemaakt van plastic dat gevonden is op stranden.