seo-assets

Tennistassen

Bij Intersport vind je de ideale tennistas. Of je een professional of amateur bent, je wil je tennisspullen makkelijk mee kunnen nemen. Wij hebben tennistassen voor 1, 3, of 6 rackets. Liever een rugzak? Ook die vind je bij Intersport. Daarnaast geven de tennistassen ook ruimte aan je handdoek, bidon, schone kleding en tennisaccessoires.

Tennistassen van bekende merken

Intersport biedt jou een ruim assortiment aan tennistassen van de merken Babolat, Head en Pacific. Tennistassen zijn er in verschillende formaten, kleuren en modellen. Zo kan je de tas afstemmen op je tennisoutfit en/of je tennisschoenen. Het belangrijkste van de tennistas is de kwaliteit. De merken Babolat, Head en Pacific bieden tennistassen met een goede prijs- en kwaliteitverhouding.

Tennis Rugzak of Tennistas

Zowel de Tennistassen als de Tennis rugzakken zijn goed te dragen dankzij comfortabele draagriemen. De draagriemen zijn voorzien van een verdikt gedeelte met schuim zodat deze niet in je schouder snijdt. Het voordeel van een tennistas met dubbele draagriem is dat je deze ook op je rug kan dragen en dat je hier meer tennisrackets in kwijt kunt.

Tennistassen online kopen

Gemakkelijk en snel een nieuwe tennistas kopen? Dat kan bij Intersport gewoon online! Binnen 1 tot 3 werkdagen word jouw nieuwe tennistas thuis afgeleverd. Zou hou jij tijd over om een extra balletje te slaan. Als je online niet kan vinden wat je zoekt, dan zit onze klantenservice klaar om jou te helpen. Zij weten alles over de tennistassen in de webshop.