seo-assets

Tennisshirts

Bij Intersport vind je een ruim aanbod van tennisshirts. Zo vind je bij ons tennisshirts van adidas, Nike, TECNOPRO en ASICS. Een tennisshirt mag niet ontbreken wanneer jij graag op de baan staat. Een tennisshirt is zo ontwikkeld dat het jou helpt vrij te bewegen. Draag jij tenniskleding waarin je je goed voelt, dan zal je dit terug zien in je spel.

Tennisshirts van verschillende materialen

Tennisshirts zijn er van verschillende merken en in verschillende materialen. Een tennisshirt moet comfortabel zijn, maar ook vocht afvoeren en goed ventileren. Als je een ultiem gevoel van vrij bewegen wil, kies dan voor een lichtgewicht tennisshirt.

Tennisshirts voor dames

Wanneer het nieuwe tennisseizoen begint worden door de professionele tennissers de nieuwe collecties getoond. Bij Intersport gaan wij graag mee met deze trends. Zo vind je bij ons de nieuwste tennisshirts in verschillende kleuren. Maar hebben wij ook tennisshirts in basic kleuren. Maak je tennisoutfit compleet met onze collectie tenniskleding en tennisschoenen.

Tennisshirts voor heren

Je bent fanatiek, gedreven en geeft alles wat je hebt op de tennisbaan. Dan wil je wel een tennisshirt dat bij jou past. Heb jij het snel warm? Dan is het tennisshirt van Nike voor jou. De NikeCourt AeroReact Rafa top gebruikt speciale vezels die opengaan als je zweet zodat je afkoelt en comfortabel blijft gedurende de wedstrijd.

Koop jouw tennisshirt online

Heb je jouw ideale tennisshirt gevonden, bestel hem dan binnen enkele seconden online in de webshop van Intersport. Wij zorgen er voor dat het tennisshirt binnen 1 tot 3 werkdagen bij jou in huis is. Je kan het tennisshirt ook ophalen bij één van de 75 Intersport winkels bij jou in de buurt. Toch niet helemaal tevreden? Bij Intersport mag je gratis retourneren binnen 14 dagen.