seo-assets

SKIBROEK

Bij Intersport vind je skibroeken in vele kleuren en van diverse merken. Met een ski broek van Intersport begin jij goed aan de wintersport. Combineer je ski broek met een van onze ski jassen en je hebt een goede basis. De modieuze ski broeken van Intersport bieden je warmte en comfort zodat jij soepel en comfortabel van de piste skiet.

Skibroek voor heren

Bij Intersport hebben wij ski broeken voor heren van de merken Brunotti, Falcon, Icepeak, McKINLEY, O’Neill, Protest, Salomon en 8848. De ski broeken zijn gemaakt van een water- en windproof materiaal. De sneeuwstoppers onderaan de pijpen voorkomen dat er sneeuw je broek in kan. Met een ski broek van een van deze merken kan jij zorgeloos de berg af.

Skibroek voor dames

Naast ski broeken voor heren hebben wij ook ski broeken voor dames. Ook deze broeken zijn gemaakt van kwalitatief goed water- en windproof materiaal. Wij hebben ski broeken in neutrale kleuren maar ook de laatste modetrends vind je terug in de skibroeken. Zo is er voor jou ook altijd een ski broek die bij je past en perfect matcht met je ski jas. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit gaat de ski broek jaren mee.

Online skibroek bestellen

Voor de vakantie pas je nog even jouw ski kleding en wat blijkt? Het is toe aan vervanging. Maar over een paar dagen ga je al op vakantie! Geen probleem als je de skibroek bij Intersport besteld. Heb je altijd de skibroek op tijd in huis, natuurlijk kun je ook altijd terecht in een van onze winkels. Nu je toch gaat shoppen, kijk gelijk bij onze ski jassen en andere winterkleding.

Vragen over Skibroeken?

Bij onze klantenservice kan je terecht met al jouw vragen. Over jouw order of over de ski broek zelf. Onze medewerkers zitten klaar om je te helpen.