seo-assets

TENNISKLEDING

Wil jij je comfortabel over de tennisbaan bewegen? Intersport helpt je bij het vinden van de juiste tenniskleding. Bij Intersport vind je altijd de nieuwste collectie tenniskleding voor dames, heren en kinderen. Bij ons vind je tenniskleding van onder andere de merken Nike, Ascis, adidas en Tecnopro. Laat ze op de baan zien dat jij er helemaal klaar voor bent!

TENNISKLEDING HEREN

Intersport heeft een uitgebreid assortiment tenniskleding voor heren. Tijdens het tennissen beweeg je intensief en dan wil je tenniskleding met een goede pasvorm. Wel zo fijn als de kleding niet te stug  of te los is. Daarbij is het belangrijk dat het materiaal ademt. Je wil niet dat je lichaam te warm of te koud wordt. Zo kan jij ongehinderd over de baan van links naar rechts vliegen.

TENNISKLEDING DAMES

Bij Wimbeldon en Roland Garros draait het om het tennissen. Toch is het een prefecte plek voor toonaangevende merken als Nike en adidas om hun nieuwste collectie tenniskleding te showen. Intersport heeft voor dames elegante, maar toch sportieve tennisrokken, tennistops en tennisschoenen. Dames tenniskleding moet niet alleen goed zitten, maar mag er ook goed uitzien. Misschien heb je nog niet de kwaliteiten van Serena Williams, maar wel de professionele uitstraling.  

TENNISKLEDING KINDEREN

Is jouw zoon of dochter hard op weg om de nieuwe Robin Haase of Kiki Bertens te worden? Dan kan hij/zij niet zonder goede tenniskleding. Ook voor kinderen heeft Intersport een goed assortiment tenniskleding voor een betaalbare prijs.

JOUW TENNISKLEDING ONLINE KOPEN

Ben jij druk en heb je eigenlijk geen tijd om naar de winkel te komen? Geen probleem! Bij Intersport kan je jouw tenniskleding ook online kopen. Binnen 1 tot 3 werkdagen word jouw nieuwe outfit thuis afgeleverd. Heb je nog vragen over de bestelling of verzending van de tenniskleding, onze klantenservice zit voor je klaar.