seo-assets

Sportshirts voor heren

Een sportshirt voor heren is de basis voor iedere sport outfit. Natuurlijk kan je met een katoenen shirt in de buitenlucht trainen maar het is natuurlijk wel zo fijn om beschermd te zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Een sport- of hardloopshirt zorgt ervoor dat zweet snel van de huid wordt weggevoerd zodat jouw lichaam koel en droog blijft tijdens intensieve trainingen en runs. Daarnaast houdt een sportshirt je lichaamstemperatuur op peil tijdens koudere dagen. Een sportshirt combineer je natuurlijk met een short of trainingsbroek.

Voor elke sport een sportshirt

De collectie sportshirts is bij INTERSPORT zeer uitgebreid en gevarieerd. Zo zijn er speciale hardloopshirts voor jouw volgende run. Deze hardloopshirts voelen comfortabel aan en voorkomen wrijving tijdens het hardlopen. Fitnessshirts zijn vaak verkoelende sportshirts die je lichaam afkoelen zelfs tijdens de meest intensieve workouts en bootcamps. Ook zijn er verschillende sportshirts die uitermate geschikt zijn om lekker in te voetballen. Deze voetbalshirts zijn vaak geïnspireerd op de wedstrijd- en trainingsshirts van wereldberoemde voetbalclubs. Daarnaast zijn er basic voetbalshirts van Nike en adidas. Outdoorshirts zijn sportshirts die vieze geurtjes tegengaan tijdens wandelingen in de bergen of in het bos. Vaak zijn deze sportshirts ook behandeld met antibacterieel materiaal waardoor deze outdoorshirts fris en schoon blijven tijdens dagenlange hikes. Met een tennisshirt steel je altijd de show op de tennisbaan. Deze sportshirts zijn vaak iets langer waardoor je goed bedekt bent tijdens lange rally's.

Verschillende merken sportshirts

De sportshirts van INTERSPORT zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren, merken en maten. Kies jij voor een adidas sportshirt of ga je liever voor een Nike sportshirt. Andere merken zijn onder andere ASICS, PRO TOUCH, Under Armour en ENERGETICS.