seo-assets

Real Madrid shirts

Real Madrid voetbalshirts worden ieder seizoen opnieuw ontworpen. Het thuisshirt van Real Madrid zal ook dit jaar weer de kenmerkende witte kleur hebben. Wel worden details op dit Real Madrid shirt worden veranderd zodat je voor het nieuwe seizoen een nieuw shirt in huis kunt halen. Het uit shirt van Real Madrid wordt ieder seizoen volledig vernieuwd en heeft ook elk jaar weer een andere kleur. Real Madrid voetbalt als jaren in adidas shirts. Deze Real Madrid shirts zijn uitgerust met climacool-materiaal voor optimale ventilatie en zweetafvoer tijdens het sporten.

Real Madrid trainingsshirt

Naast de Real Madrid wedstrijdshirts zijn er ook trainingsshirts van Real Madrid. Deze shirts worden gedragen door de topspelers van Real Madrid tijdens de trainingen en warming-ups voor een wedstrijd. Deze trainingsshirts van Real Madrid zijn afgeleid van de wedstrijdshirts en hebben vaak geen sponsor. Ook deze adidas shirts zijn gemaakt van climacool-materiaal voor optimale ventilatie tijdens een pittige warming-up.

Real Madrid trainingsoutfit

Als echte fan van Real Madrid maak je jouw Real Madrid outfit natuurlijk helemaal af met een Real Madrid short of Real Madrid trainingsbroek. Nu steel je helemaal de show op het voetbalveld in combinatie met een Real Madrid shirt. Je scoort als een echte spits van Real Madrid of je verdedigd als een sterke Spaanse verdediger.