RETOURNEREN

Geen enkel probleem en bovendien gratis

We hopen natuurlijk dat je je bestelling in goede orde hebt ontvangen en je blij bent met hetgeen je ontvangen hebt. Ondanks dat we erg ons best doen kan het zijn dat er iets mis gegaan is met je bestelling, een artikel niet goed past of dat je gewoon niet tevreden bent met hetgeen je gekregen hebt. Een artikel retourneren is geen enkel probleem. Er gelden wel een aantal voorwaarden:

  • Binnen 14 dagen na aankoop (voor een online bestelling geldt de leverdatum als aankoopdatum). We komen je graag tegemoet vanwege de sluiting van onze winkels door de Coronacrisis. Daarom hebben wij een aangepaste retourtermijn. je kunt jouw (online) aankopen vanaf 1-12 jl. ruilen of retourneren t/m 31-3-2021
  • Met volledig en correct ingevuld retourformulier. Stuur dit retourformulier mee.
  • De originele (prijs)kaartjes en labels zijn nog aan het artikel bevestigd.
  • Het artikel is compleet, niet gebruikt, niet gedragen of beschadigd. 
  • Het artikel zit in de originele productverpakking.
Wat moet je doen?

Geef op de eerste pagina van het retourformulier dat je bij je bestelling hebt ontvangen aan welke artikelen je retour wilt sturen en geef hier tevens de reden van aan. Vul de overige gevraagde gegevens in. Stop dit retourformulier in de doos of envelop die je terugstuurt en plak de doos of envelop goed dicht. Let op: Zorg ervoor dat je de artikelen terugstuurt naar het magazijn waar het betreffende artikel van afkomstig is.

Let op! Wij nemen geen bestellingen retour die zijn geplaatst via de webshops van Intersport Twinsport of Intersport Biggelaar/Van de Broek.

Je kunt je retourzending afgeven bij één van onze winkels. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Neem apart van de retourzending het formulier ‘Afgiftebewijs retour in winkel’ mee. Dat vullen ze in de winkel dan voor je in. Het is helaas niet mogelijk om artikelen in de winkel te ruilen of in de winkel geld terug te ontvangen. Zij sturen je retourzending ongeopend terug naar het centraal magazijn.
Let op! I.v.m. de COVID-19 maatregelen zijn onze winkels op dit moment gesloten en is het retourneren van je bestelling in de winkel niet mogelijk.

Ook kun je je retourzending gratis afgeven bij een Post NL Servicepunt bij jou in de buurt. 
NB: Zorg ervoor dat je van PostNL een bewijs ontvangt van het feit dat je je pakketje hebt afgegeven. INTERSPORT.nl, noch één van onze winkels is aansprakelijk voor het beschadigd- of zoekraken van retour gezonden artikelen.
Zonder bewijs van afgifte is je pakketje niet meer te traceren. Als PostNL je aanbiedt je per e-mail van het bewijs van afgifte te voorzien, zorg dan dat PostNL ook je e-mailadres heeft en controleer of je dit bericht ontvangt.
Heb je geen afgiftebewijs ontvangen van PostNL, neem dan contact op met de PostNL Klantenservice Consumenten op telefoonnummer: 088 – 22 55 555 of ga naar: https://www.postnl.nl/klantenservice/postnl-klantenservice/contact-opnemen.
Je dient dan onderstaande informatie zo nauwkeurig mogelijk door te geven:

  • Het PostNL Servicepunt waar je de retourzending hebt afgegeven.
  • Datum en tijdstip van afgifte.
  • Postcode van het retouradres: Euretco inz. Intersport - Antwoordnummer: 25013/5930 VB TEGELEN

Tenslotte kun je je retourzending ook zelf rechtstreeks terugsturen naar ons centraal magazijn, maar dan zijn de verzendkosten voor eigen rekening.

Geld terug
Je retourzending wordt in ons centraal magazijn beoordeeld.
Wanneer je een bestelling retourneert, storten wij het bedrag terug wat je betaald hebt voor de geretourneerde artikelen. Stuur je de gehele bestelling terug? Dan ontvang je ook de verzendkosten retour. We streven ernaar om retourzendingen binnen 14 dagen af te handelen.

Wanneer je je bestelling betaald hebt met een INTERSPORT Giftcard of met een VVV-cadeaukaart, zal de refund op meerdere betaalopties gedaan worden. Eerst zal het bedrag wat met de cadeaukaart teruggestort worden op dezelfde kaart die gebruikt is om de bestelling mee te betalen.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat INTERSPORT niet aansprakelijk is voor het beschadigd- of zoekraken van retour gezonden artikelen.