seo-assets

Ajax shirts

Ajax shirts worden voor elk seizoen opnieuw ontworpen. Voor zowel de thuiswedstrijden als de uitwedstrijden wordt er een speciaal shirt van Ajax gemaakt. adidas is al jarenlang de kledingleverancier van Ajax. De drie strepen van adidas prijken dan ook al jaren op het voetbalshirt van Ajax. Het CLIMACOOL® materiaal in de Ajax voetbalshirts zorgt ervoor dat je droog en comfortabel kunt voetballen en sporten.

Ajax uit- en thuisshirts

Ben je fan van het beroemde rood-witte thuisshirt van Ajax of ga je liever voor het elk jaar andere Ajax uitshirt? Naast de wedstrijdshirts van Ajax kun je bij INTERSPORT ook terecht voor de trainingsshirts, trainingspakken, sokken en shorts van Ajax. Zo kun je trainen in hetzelfde trainingsshirt als jouw helden van Ajax! De trainingspakken van Ajax worden gedragen voor trainingen wanneer het te koud is voor alleen een Ajax shirt met korte mouwen. Of de spelers van Ajax dragen de trainingspakken op weg naar een lastige uitwedstrijd.

De geschiedenis van het Ajax shirt

Ajax is in 1900 opgericht en speelt al jaren in de zo kenmerkende rood-witte Ajax shirts. Het Ajax shirt is sinds de promotie naar de hoogste klasse in 1911 veranderd in een rood-wit gestreept shirt. De Amsterdamse club behoort tot de traditionele top drie van Nederland. Bij Ajax staat talentontwikkeling centraal. Vele spelers uit de jeugd debuteren op jonge leeftijd in het Ajax shirt.