De vier kleurrijke ballen voor Euro 2024 in Duitsland

Voor het aankomende Europese kampioenschap, dat plaatsvindt in Duitsland, zijn er vier verschillende ballen ontworpen. Deze selectie ballen bestaan uit: de EURO 24 Pro voetbal, de Fusballliebe League voetbal, de EURO 24 trainingsbal en de EURO 24 mini-voetbal. Het design van de EK-bal belichaamt de dynamiek van het spel en de intensiteit van de sport, met opvallende zwarte vleugelachtige patronen geaccentueerd door levendige randen, bochten en stippen. Gedurfde tinten rood, blauw, groen en oranje vieren niet alleen de levendigheid die de deelnemende landen aan het toernooi toevoegen, maar ook de pure eenvoud van voetbal, een spel dat wereldwijd zoveel liefde ontvangt van fans. De bal toont gedetailleerde illustraties van elk stadion in het toernooi, vergezeld van de naam van de gaststad, waardoor het ontwerp een eerbetoon is aan de diverse locaties die het speelveld vormen voor dit prestigieuze evenement. Op vrijdag 14 juni zal er afgetrapt worden met de officiële EURO 24 Pro wedstrijdbal.

EURO 24 Pro wedstrijdbal

Voel de opwinding van het internationale voetbal. Deze adidas EURO 24 Pro voetbal wordt gebruikt op het toernooi in Duitsland. De naadloze, thermisch verlijmde constructie verzekert je van voorspelbaar gedrag op het veld en chirurgische precisie. Trek alle aandacht met opvallende graphics die zijn geïnspireerd op teamkleuren en de pure eenvoud van het prachtige spel. Dit product is gemaakt met ten minste 50% aan hernieuwbare materialen. Overstappen op hernieuwbare bronnen biedt meer opties om onze afhankelijkheid van eindige hulpbronnen te verminderen. We kiezen hernieuwbare materialen omdat het natuurlijke hulpbronnen zijn die steeds opnieuw geplant en gekweekt kunnen worden. Dit in tegenstelling tot materialen op basis van fossiele brandstof, die na gebruik verloren gaan en niet kunnen worden aangevuld. Onder hernieuwbare materialen verstaan we niet alleen natuurlijke materialen, maar ook biosynthetische materialen op basis van plantaardige grondstoffen in plaats van fossiele brandstof. Deze grondstoffen worden chemisch verwerkt tot tussenproducten en uiteindelijk omgezet in synthetische materialen. Door dit product te kopen, steun je de biologische katoenproductie.

 
 

Fussballliebe League voetbal

Voeg wat elite-voetbalvibes toe aan wedstrijden en trainingssessies. Deze verpakte adidas League voetbal combineert een naadloze TSBE-constructie met een veerkrachtige binnenbal van butyl voor betrouwbare prestaties op het veld. De kleurrijke graphics, geïnspireerd op de officiële wedstrijdbal van het grootste Europese toernooi, springen van het oppervlak. Gemaakt met minimaal 20% aan gerecycled materiaal om de grotere impact te vermijden die de productie van nieuw materiaal heeft op het milieu.

EURO 24 trainingsbal

Geef je trainingssessies de opwinding van het grootste Europese voetbaltoernooi. Deze adidas EURO 24 trainingsbal, met een design dat is geïnspireerd op de officiële wedstrijdbal van de competitie, is dankzij de machinaal gestikte constructie en de binnenbal van butyl ideaal voor regelmatig gebruik. Voel de passie van het prachtige spel elke keer dat je contact maakt met de buitenbal van TPU, en speel als de Europese kampioenen.

EURO 24 mini-bal

Als je je voetbalskills wilt aanscherpen, is deze adidas EURO 24 mini-bal je perfecte trainingsmaatje. De buitenlaag van glad TPU is gemaakt voor chirurgische precisie en weerstaat krachtige schoppen, en dankzij de kern van foam heb je geen pomp nodig. Verfraaid met een design dat is geïnspireerd op de officiële wedstrijdbal van het toernooi, laat deze kleine voetbal je overal waar je gaat de prachtige sport vieren.

Shop voetbal Gerelateerde blogs Alle blogs