energetics

Ons private label merk energetics levert sinds 1992 het nieuwste op het gebied van sportkleding, schoenen en accessoires, waarbij de liefde voor beweging centraal staat in alles wat we doen. Wij ondersteunen de behoeften van elke atleet om het beste uit zichzelf te halen. Als het jou motiveert, motiveert het ons. Wij leveren kleding en uitrusting voor iedereen, van beginnende fitnessfanaten tot supersnelle hardlopers. Wat je ook doet, wat je ook traint, wat je ook nastreeft, met energetics kun je het in stijl doen.

TOEGEWIJDE TRAININGSPARTNER

Training moet niet als een verplichting aanvoelen. Onze gespecialiseerde trainingsproducten zijn ontworpen om meer plezier te beleven aan elke beweging. Onze liefde voor training zit diep geworteld. Of je nu traint voor een sport, of trainen je sport is, wij zetten ons in om jou te helpen jezelf verder te ontwikkelen. Schoenen ontworpen om te rennen, handschoenen voor grip, en shirts, shorts, beha's en meer die gemaakt zijn om koel te blijven wanneer je de intensiteit verhoogd, we hebben alles wat je nodig hebt om je training naar een hoger niveau te tillen. Krachttraining, conditietraining, yogatraining en meer - wij zorgen ervoor dat mensen zich geweldig voelen wanneer ze duwen, tillen, strekken, planken of gewoon diep ademhalen.

STIJL VOOR ELKE STAP

energetics: door hardlopers, voor hardlopers. Of het nu de eerste keer is dat je je benen strekt of je je 10e halve marathon loopt, onze hardloopproducten zitten boordevol eigenschappen die je het vertrouwen geven om de volgende stap te zetten. Van lichtgewicht, waterdichte materialen tot ademende, adembenemende ontwerpen, wanneer je ook gaat hardlopen, energetics staat aan je zijde.

COMFORTABEL OP DE BANK OF IN DE SPORTSCHOOL

Comfortabele stoffen en relaxte pasvormen maken ons sportstyle assortiment perfect voor intensief bewegen of helemaal niets doen. Van basics tot de nieuwste trends, wij hebben alles wat je nodig hebt, wat je energieniveau ook is. Wat je ook doet, je ziet er geweldig uit en je voelt je er geweldig bij.

AL ONZE EXCLUSIEVE MERKEN

MEER INFORMATIE