McKINLEY

Al meer dan 30 jaar rust ons exclusieve merk McKINLEY mensen uit met functionele producten die nodig zijn om de natuur in te trekken. Onze uitrusting is ontworpen voor iedereen - van de outdoor liefhebber tot de fanatieke wintersporter.

McKINLEY werd in 1983 opgericht en de eerste collectie werd gelanceerd in 1984. De naam McKINLEY komt van één van grootste en meest historische bergen ter wereld. De Mount McKINLEY (nu bekend als Denali) is gelegen in Alaska en is de hoogste berg van Noord-Amerika. De berg is onderdeel van de beroemde Seven Summits, die de hoogste toppen van elk continent vertegenwoordigen. Met dit geweldige erfgoed in het achterhoofd, is ons merk gemotiveerd om de best mogelijke producten te maken voor verschillenden outdoor activiteiten. McKINLEY heeft de perfecte uitrusting, of het nu zomer of winter is, ongeacht het prestatie-/intensiteitsniveau van de activiteit. McKINLEY helpt jou om te ontsnappen naar de natuur.

OUTDOOR

McKINLEY Outdoor biedt een grote verscheidenheid aan producten aan, van kleding tot schoenen en rugzakken. Wij helpen jou je volgende outdoor avontuur aan te gaan. Of je nu een berg gaat beklimmen of op kampeeravontuur gaat met de kinderen. Simpel gezegd, Outdoor begint met naar buiten gaan en McKINLEY ondersteunt mensen om te ontsnappen naar de natuur.

WINTERSPORT

De magie van sneeuw is één van de meest fascinerende dingen als je de natuur in trekt. McKINLEY heeft producten gemaakt voor de wintersportliefhebber om zich die magie eigen te maken. Het leveren van functionaliteit in combinatie met stijl en plezier is één van de drijfveren die we onszelf stellen bij het ontwikkelen van producten. Van alpineskiën tot sneeuwschoenwandelen, van toeren tot sleeën, van langlaufen tot snowboarden, McKINLEY biedt alles wat je nodig hebt om er je perfecte moment in de sneeuw van te maken.

AL ONZE EXCLUSIEVE MERKEN

MEER INFORMATIE