DIT IS GREEN SERIES

INTERSPORT heeft zich toegewijd aan het streven naar een meer duurzame toekomst van de producten van onze exclusieve merken. Daarom hebben we de principes van Reduce, Recycle en Rethink omarmd als onze leidende principes bij het ontwerpen en produceren van onze producten. Onze duurzame collectie wordt geproduceerd volgens een strikt criterium waarbij elk hoofdonderdeel voor 50% of meer uit verantwoorde materialen moet bestaan. Dit betekent dat we materialen gebruiken die afkomstig zijn van duurzame bronnen en die zijn geproduceerd met respect voor het milieu en de mensen die erbij betrokken zijn. We geloven dat we als bedrijf een verantwoordelijkheid hebben om bij te dragen aan een meer duurzame toekomst en we blijven ons inzetten om onze producten en processen voortdurend te verbeteren.

undefined
undefined
Reduce Reduce
Recycle Recycle
Rethink Rethink

PRODUCT CRITERIA

We streven naar een meer verantwoorde toekomst van onze producten, door de principes van Reduce, Recycle, Rethink toe te passen. Green Series-producten, van exclusieve INTERSPORT-merken, worden gemaakt volgens een strikt criterium: een hoofdbestanddeel moet >50% meer verantwoorde materialen bevatten.

We zijn er trots op dat we deel uitmaken van een wereldwijde inspanning, waarbij we samenwerken met gepassioneerde voorvechters van verandering, wereldwijd. Samen zijn we toegewijd, maar we zijn niet perfect en we hebben ook nog niet alle antwoorden. Maar stap voor stap streven we ernaar vooruitgang te boeken. Hieronder vind je meer informatie over onze classificatie van de belangrijkste onderdelen.