DIT IS GREEN SERIES

Van de dromers en de doeners, de denkers en de makers. Voor de mensen van vandaag en de generaties van morgen. Dit is voor jou. We zijn de stem van verandering. We zijn niet de status quo. We zullen het beter doen dan wat eerder was. Wij zijn Green Series. Verminderen, niet vervuilen. Recyclen, niet eenmalig gebruiken. Alles heroverwegen. We moeten nu in actie komen. Passie vult ons hart met vuur. Authenticiteit zet onze voeten stevig op de grond. Transparantie opent onze ogen. Samen zijn wij Green Series

undefined
undefined
Reduce Reduce
Recycle Recycle
Rethink Rethink

PRODUCT CRITERIA

We streven naar een meer verantwoorde toekomst van onze producten, door de principes van Reduce, Recycle, Rethink toe te passen. Green Series-producten, van exclusieve INTERSPORT-merken, worden gemaakt volgens een strikt criterium: een hoofdbestanddeel moet >50% meer verantwoorde materialen bevatten.

We zijn er trots op dat we deel uitmaken van een wereldwijde inspanning, waarbij we samenwerken met gepassioneerde voorvechters van verandering, wereldwijd. Samen zijn we toegewijd, maar we zijn niet perfect en we hebben ook nog niet alle antwoorden. Maar stap voor stap streven we ernaar vooruitgang te boeken. Hieronder vind je meer informatie over onze classificatie van de belangrijkste onderdelen.