FIREFLY

Al meer dan 20 jaar is ons exclusieve merk FIREFLY toegewijd aan het creëren van authentieke en betaalbare producten voor jonge, trendy mensen die een actieve en open minded levensstijl willen vieren door middel van water en urban sporten. FIREFLY gebruikt exclusieve textielproducten, schoeisel en uitrusting om mensen die graag chillen op het strand en aan watersporten zoals het trending stand up paddling (suppen) doen maximaal te laten genieten, op een stijlvolle en comfortabele manier.

HET TEAM

FIREFLY wordt gedreven door creativiteit, actie en vrijheid. De creatievelingen van het merk zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën. Wat resulteert in kwalitatieve producten. Merkadviseurs en focusgroepen voorzien FIREFLY voortdurend van feedback om de best mogelijke uitrusting voor jou te creëren. Iedereen die betrokken is bij het merk staat midden in de scene, is soms een beetje gek, maar zijn altijd zeer gepassioneerd over wat ze doen!

DE MISSIE VAN FIREFLY

We willen dat je je op je gemak voelt en er goed uitziet. Of je nu surft, supt of gewoon op het strand rondhangt, met FIREFLY vind je je eigen stijl!

AL ONZE EXCLUSIEVE MERKEN

Meer informatie