Veel gestelde vragen

Algemeen

 • Wat doet INTERSPORT met mijn gegevens?
  In ons privacy statement kun je alles hierover lezen.
 • Kan ik een artikel nog bestellen als deze uitverkocht is?
  Nee, als je de melding “uitverkocht” krijgt is dit artikel niet meer leverbaar. Indien een artikel tijdelijk niet leverbaar is zal dit worden aangegeven. Je kan het artikel dan gewoon bestellen en zodra het binnen is wordt het artikel naar je verstuurd.
 • Waarom zit er verschil in de prijzen van de winkels en webshop?
  Omdat de INTERSPORT-winkels allemaal zelfstandige ondernemers zijn kan het zijn dat er tussen de winkels en ook tussen de winkels en de webshop prijsverschil zit op een artikel. Dit geeft géén recht op de laagste prijs in elke winkel.
 • Mijn bestelling is nog niet compleet, wat moet ik doen?
  Mocht het zo zijn dat je bestelling in meerdere zendingen wordt geleverd dan heb je daar bericht van gekregen van ons. Is dit niet het geval stuur dan een e-mail naar [email protected] met daarin het ordernummer en de artikelen die je mist.
 • Wat zijn de algemene voorwaarden?
  Daarvoor verwijzen we je naar Algemene Voorwaarden.
 • Kan ik bestellen zonder een account aan te maken?
  Ja, dit is mogelijk. Wij adviseren echter om een account aan te maken, want daardoor heb je meer mogelijkheden op onze site, zoals een account waar je adressen kan aanmaken en wijzigen, inschrijven voor de nieuwsbrief zodat je altijd van het laatste nieuws op de hoogte bent en nog veel meer.
 • Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord vergeten ben?
  Wanneer je jouw wachtwoord bent vergeten klik je hier op Wachtwoord vergeten of klik je onderin het inlogscherm op wachtwoord vergeten.
 • Kan een artikel nadat ik een bestelling heb geplaatst toch uitverkocht zijn?
  Dit is in principe niet mogelijk. Mocht dit onverhoopt toch voorkomen dan wordt er door de klantenservice contact met je opgenomen.
 • Waar kan ik mijn ordernummer vinden?
  Je kan jouw ordernummer vinden in de bevestigingsmail die je ontvangt na jouw bestelling. Ook staat deze vermeld bij jouw betalingskenmerk. Wanneer je een account hebt aangemaakt op de website kan je het ordernummer ook vinden in 'Mijn Account'.
 • Hoe dien ik een klacht in?
  Wij streven naar de beste kwaliteit van onze artikelen en betreuren het ten zeerste wanneer wij niet aan die eisen voldoen. Wij adviseren je, als je toch een klacht hebt, om een e-mail te sturen naar [email protected] met daarin een duidelijke omschrijving van de klacht. Mocht het betrekking hebben op een beschadigd artikel dan verzoeken wij ook om (indien mogelijk) een foto van het beschadigde artikel mee te sturen. Je ontvangt vervolgens zo snel mogelijk reactie.
 • Waarom heb ik geen bevestigingsmail ontvangen?
  Het kan voorkomen dat er een kleine vertraging bij het versturen van de orderbevestiging/bevestigingsmail. Geen nood, wij zijn dan druk bezig met het controleren of wij de bestelde artikelen kunnen leveren.

  Mocht je helemaal geen bevestigingsmail van ons hebben gekregen, dan verzoeken wij je om je gegevens te mailen aan [email protected] Je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord van ons.
 • Is mijn artikel nog op voorraad?
  Als je op een specifiek artikel klikt dan zie je in welke maten het product beschikbaar is. Een product dat niet beschikbaar is verschijnt in principe niet in de webshop.

  Let op: Om een zo breed en diep mogelijk assortiment te kunnen tonen in onze webshop leveren wij sinds enige tijd naast ons centrale magazijn, ook uit voorraad van onze lokale winkels. Als onverhoopt blijkt dat een lokale Intersport winkel een bestelling niet kan leveren dan proberen wij de bestelling bij een andere Intersport winkel te alloceren. Mocht ook dit niet lukken dan kunnen wij het artikel niet leveren en zijn wij helaas genoodzaakt de bestelling te annuleren. Wij storten de eventueel reeds gedane betaling dan zo spoedig mogelijk terug.
 • Kan ik iets bestellen buiten jullie webshop assortiment om?
  Het is niet mogelijk online een artikel te bestellen dat niet in onze webshop staat.
 • Waarom vind ik een artikel niet in de webshop, maar wel in de winkel of andersom?
  Het kan voorkomen dat er in de winkel artikelen worden aangeboden die niet verkrijgbaar zijn in de webshop. Ook is het mogelijk dat er artikelen alleen maar in de webshop verkrijgbaar zijn en niet (meer) in de winkels. Dit zijn de zogenaamde artikelen die exclusief online verkrijgbaar zijn of zijn uitverkocht in de winkels.
 • Ik heb een artikel ontvangen met een beveiliging erin. Hoe kan ik deze retourneren?
  Je kan een e-mail sturen naar [email protected] en dan zullen wij er voor zorgen dat je kosteloos een nieuw artikel opgestuurd krijgt en het retourneren met je afhandelen.
 • Ik zie dat een artikel in de webshop duurder is dan in de winkel. Hoe kan dat?
  Alle winkels van INTERSPORT zijn zelfstandige ondernemers. Dit betekent dat tot op zekere hoogte elke winkel zelf de prijs mag bepalen voor artikelen. Dit kan de oorzaak zijn dat artikelen in de webshop duurder zijn dan in de winkel.
 • Ik zie dat een artikel in de webshop goedkoper is dan in de winkel. Hoe kan dat?
  Alle winkels van INTERSPORT zijn zelfstandige ondernemers. Dit betekent dat op zekere hoogte elke winkel zelf de prijs mag bepalen voor artikelen. De webshop is daar ook onderdeel van en het kan daardoor voorkomen dat een artikel in de webshop goedkoper is dan in de winkel bijvoorbeeld door SALE.
 • Verkoopt INTERSPORT ook cadeaubonnen?
  Ja, INTERSPORT verkoopt ook cadeaubonnen. Er zijn cadeaubonnen is verschillende coupures verkrijgbaar. Het maximale bedrag wat op een cadeaubon gezet kan worden is € 50,-. Momenteel zijn de cadeaubonnen nog niet verkrijgbaar in onze webshop.
 • Mijn account

  • Hoe kan ik inloggen?
   Je kunt inloggen met de combinatie e-mailadres en wachtwoord. Om te kunnen inloggen met je e-mailadres, moet je al wel eerder een account hebben aangemaakt.
  • Hoe maak ik een account aan?
   Je kunt een account aanmaken door rechts boven in het scherm te klikken op ' Registreren' of door te klikken op 'Account aanmaken'.
  • Waarom kan ik niet inloggen?
   Let op hoofdletters en kleine letters bij het invoeren van je wachtwoord. Staat de Caps Lock-toets niet aan? Mocht het nog steeds niet lukken om in te loggen, ga dan naar 'Wachtwoord vergeten' en vraag een nieuw wachtwoord aan.
  • Moet ik een account aanmaken om een bestelling te kunnen plaatsen?
   Nee, dit is niet noodzakelijk, maar wel aan te raden. Door een account aan te maken doorloop je sneller het betaalproces, kun je meerdere verzendadressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
  • Hoe wijzig ik mijn gegevens?
   Als je inlogt onder 'Inloggen', kun je onder 'Mijn Account' je gegevens wijzigen of gegevens toevoegen.
  • Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat nu?
   Ben je je wachtwoord vergeten? Dan kun je naar 'Inloggen' gaan en daar op 'Wachtwoord vergeten' klikken. Je vult je e-mailadres in en ontvangt dan een nieuw wachtwoord.
  • Ik wil mijn account verwijderen
   Om je account te verwijderen kun je een e-mail met je gegevens sturen naar [email protected] en wij verwijderen je account.

  Ruilen & retourneren

  • Hoe kan ik een artikel ruilen of retourneren?
   Mocht je bestelling niet voldoen aan de verwachtingen dan kun je het product binnen 14 dagen na afleverdatum retourneren d.m.v. het retourformulier die bij de bestelling zit. Geef op de eerste pagina van het retourformulier, dat je bij je bestelling hebt ontvangen, aan welke artikelen je retour wilt sturen en geef hier tevens de reden van aan. Vul de overige gevraagde gegevens in. Stop dit retourformulier in de doos of envelop die je terugstuurt en plak de doos of envelop goed dicht.

   Je kunt je retourzending afgeven bij één van onze winkels. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Neem apart van de retourzending het formulier ‘Afgiftebewijs’ mee. Dat vullen ze in de winkel dan voor je in. Het is helaas niet mogelijk om artikelen in de winkel te ruilen of in de winkel geld terug te ontvangen. Zij sturen je retourzending ongeopend terug naar het centraal magazijn.

   Ook kun je je retourzending gratis afgeven bij een Post NL servicepunt bij jou in de buurt. Tenslotte kun je je retourzending ook zelf rechtstreeks terugsturen naar ons centraal magazijn, maar dan zijn de verzendkosten voor eigen rekening.

   Op het moment dat je je bestelling plaatst wordt het bestelproces in gang gezet en kan je de order niet meer annuleren. Zodra je het artikel thuis hebt ontvangen kan je deze retourneren zoals hierboven staat beschreven. Een nieuw artikel kan dan besteld worden in de webshop. Verzendkosten (indien van toepassing) dienen dan twee keer te worden betaald. Alleen in uitzonderingsgevallen neemt INTERSPORT de verzendkosten voor eigen rekening, de klantenservice van INTERSPORT beoordeelt of er sprake is van zo'n uitzondering.

  • Zijn er kosten verbonden aan het retourneren van mijn pakket?
   Nee, er zijn geen kosten verbonden aan het retourneren van een bestelling, als je dit doet via een Post NL Servicepunt of een INTERSPORT-winkel.
  • Als ik een afgeprijsd artikel bestel, kan ik het dan nog retourneren?
   Ja, dit is mogelijk. Mocht je een deel van een kortingsset willen retourneren, dan gelden er speciale voorwaarden wat betreft het bedrag dat je van ons terugkrijgt. Lees hiervoor artikel 4 van de Algemene Voorwaarden door.
  • Wanneer wordt het bedrag van mijn retouren teruggestort op de rekening?
   Wij streven ernaar om binnen 14 werkdagen het geld terug te storten op de rekening, nadat we op het webshop adres de retouren hebben ontvangen.
  • Kan ik een artikel dat ik in de webshop gekocht heb ook in de winkel retourneren?
   Ja, dit is mogelijk. De winkel fungeert daarin eigenlijk als een extra Post NL Servicepunt. Van de winkel krijg je een bewijs van ontvangst. Dit is het onderste gedeelte van het retourformulier. De winkel zal hier een stempel en handtekening opzetten en dit strookje dien je te bewaren tot het bedrag aan je is overgemaakt. Je krijgt van de winkel geen geld terug en je kan ook niet ruilen in de winkel, dit gaat allemaal alleen via de webshop. Zodra wij jouw retour(en) hebben ontvangen bij de webshop streven wij ernaar binnen 3 werkdagen het verschuldigde bedrag naar je over te maken.
  • Kan ik het artikel thuis laten ophalen?
   INTERSPORT beschikt niet over een eigen bezorg- en ophaaldienst. Het is daarom niet mogelijk om een artikel bij je thuis op te laten halen. Retourneren kan via een Post NL servicepunt of de dichtstbijzijnde INTERSPORT-winkel.
  • Is dit artikel er ook in een andere kleur/maat?
   Op de website staan alle actuele maten en kleuren. Mocht je deze hier niet kunnen vinden kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van de webshop via [email protected]

  Verzenden en bezorgen

  Veiligheid & Privacy

  • Wat doet INTERSPORT met mijn gegevens?
   In ons privacy statement kun je alles hierover lezen.
  • Is mijn online betaling veilig?
   INTERSPORT heeft de benodigde maatregelen genomen die verlies of misbruik van jouw persoonlijke gegevens tegengaan. Dit geldt ook voor je betalingsgegevens en je creditcard. De transacties die worden verricht op de webshop worden beveiligd door Payment Service Provider Adyen. Adyen is een beveiligd betalingssysteem dat uw financiële gegevens op een veilige manier verzamelt en ze doorgeeft aan de bankinstelling die de financiële transactie uitvoert. Hierdoor worden uw bank- en betaalgegevens niet opgeslagen door INTERSPORT maar alleen in de beveiligde omgeving van Adyen. Dit betekent dat deze nooit kunnen worden ingezien door derden.
  • Wat is SSL?
   intersport.nl gebruikt SSL om alle gegevens op de gehele webshop, (contactgegevens, bestelgegevens, betaalgegevens) te beveiligen. SSL (Secure Sockets Layer) is een versleutelde verbinding die communicatie over het internet beveiligt.
  • Hoe weet ik dat mijn informatie beveiligd is?
   Je kunt op verschillende manieren controleren of je je in een beveiligde zone bevindt. Alle browsers met SSL-compatibiliteit tonen een symbool wanneer ze in beveiligde modus werken. Het SSL symbool zie je rechts onderin je browser, het is een symbool van een klein slotje. Bovendien verandert in een beveiligde zone het begin de URL van “http” in “https”, dit betekent dat het SSL-protocol voor de communicatie met de server wordt gebruikt.
  • Zijn mijn persoonlijke gegevens veilig?
   INTERSPORT stelt hoge eisen aan het veilig en betrouwbaar kunnen betalen op het internet. Wij maken dan ook gebruik van een beveiligde SSL-omgeving. In deze omgeving worden de betalingsgegevens gecodeerd opgeslagen, wat betekent dat deze volledig afgeschermd worden en niet door anderen gelezen of achterhaald kunnen worden.

  Bedenktermijn

  • Kan ik mijn bestelling nog wijzigen?
   Je kan een eenmaal gemaakte bestelling niet wijzigen. Wel kan je je ordernummer mailen of doorbellen naar ons. Vervolgens zullen wij je order annuleren indien dit nog mogelijk is en binnen 5 werkdagen het geld op je rekening terugstorten. Voor een wijziging in je order moet je een nieuwe bestelling plaatsen.
  • Wat is de zichttermijn?
   Zodra je de bestelling thuis hebt ontvangen heb je 14 dagen de tijd om te besluiten of je het artikel houdt of niet. Voorwaarden om een artikel te ruilen of te retourneren zijn dat de prijskaartjes nog aan de artikelen vastzitten en de artikelen nog in de originele verpakking zitten. Stuur je buiten de zichttermijn de artikelen retour, dan kunnen wij geen geld teruggeven.
  • Kan ik mijn bestelling nog annuleren?
   Wil je een bestelling annuleren? Neem dan direct contact op met de klantenservice op telefoonnummer 033-253 2533 (op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur) of stuur een e-mail naar [email protected] Indien je bestelling nog niet is verzonden, kan deze worden geannuleerd. Is je bestelling reeds verzonden, dan kan je deze kosteloos retour sturen met het bijgevoegde retourformulier.

  Service & garantie


  • Wat moet ik doen met een klacht of beschadigd artikel?
   Hiervoor stuur je een e-mail naar de [email protected] waarin je de klacht of beschadiging uitgebreid uitlegt. Voor de beoordeling is het wenselijk dat je er ook foto’s van het artikel bijvoegd. Wij zullen dan de kwestie beoordelen en met een passende oplossing komen.
  • Hoe zit het met garantie en productiefouten?
   Heb je een klacht over je aankoop dan kun je twee dingen doen: 1) Ga naar de dichtstbijzijnde INTERSPORT-winkel om de klacht te laten beoordelen. Wanneer de klacht gegrond is, zullen zij het product in behandeling nemen en laten repareren of vervangen. Let op dat je het artikel schoon en droog inlevert, anders zullen ze het artikel weigeren. 2) Maak foto’s van het artikel en stuur een e-mail naar [email protected] met daarin de foto’s en een uitgebreide beschrijving van de klacht. Jouw klacht wordt dan door onze klantenservice beoordeeld en behandeld. Of je aanspraak kunt maken op de garantie van een artikel, hangt af van verschillende zaken. Allereerst moet je aannemelijk kunnen maken dat je het artikel bij INTERSPORT heb aangeschaft en wat het gekost heeft. INTERSPORT controleert dit aan de hand van de aankoopbon. Verder is de garantietermijn op het artikel van belang, alsmede de aard van het defect. Valt het defect binnen de garantiebepalingen en –termijn van het artikel, dan zal overgegaan worden tot kosteloos herstel of vervanging van het artikel. Wanneer het artikel niet vervangen kan worden, zal het vergoed worden.
  • Wat houdt de garantie in?
   Voor de garantievoorwaarden verwijzen we je naar de Algemene Voorwaarden.

  Betalingen

  • Hoe kan ik mijn bestelling betalen?
   Er zijn verschillende manieren waarop je jouw bestelling kunt betalen.

   Veilig betalen
   INTERSPORT stelt hoge eisen aan het veilig en betrouwbaar kunnen betalen op het internet. Wij maken dan ook gebruik van een beveiligde SSL-omgeving. In deze omgeving worden de betalingsgegevens gecodeerd opgeslagen, wat betekent dat deze volledig afgeschermd worden en niet door anderen gelezen of achterhaald kunnen worden.

   iDEAL
   Betalen kan bij ons gemakkelijk, snel, direct en veilig met iDEAL. Als je kiest voor iDEAL word je automatisch doorgestuurd naar het betaalscherm van je eigen bank. Hierna kun je via je vertrouwde internetbetaalomgeving betalen, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Na betaling ontvang je een betaalbevestiging via de e-mail. Wanneer je toegang hebt tot internetbankieren bij één van onderstaande banken dan kun je de betaling voldoen via iDEAL: ABN AMRO, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS bank, SNS Regio Bank, Triodos bank, ASN Bank, Van Lanschot Bankiers. Meer informatie over iDEAL vind je op www.ideal.nl.

   Creditcard
   Je kan er ook voor kiezen te betalen met creditcard. Bij ons kun je betalen met Mastercard en Visa die in Nederland of België zijn uitgegeven. Indien je kiest voor betaling met creditcard word je direct doorgestuurd naar de beveiligde betaalsite van Adyen. De creditcardgegevens worden gecodeerd verstuurd, waardoor je gegevens zijn beveiligd tegen onbevoegden. Je gegevens worden direct geverifieerd bij de creditcardmaatschappij, die jouw bestelling na enkele seconden goedkeurt. Zodra de creditcardgegevens zijn geverifieerd krijg je de betaalbevestiging via de e-mail.

  • Welke creditcards worden geaccepteerd?
   Mastercard en Visacard die in Nederland of België zijn uitgegeven, zijn de creditcards die geaccepteerd worden.
  • Wanneer wordt het bedrag afgeschreven van mijn creditcard?
   Dit wordt gedaan bij het eerst volgende rekeningoverzicht van jouw creditcard. Het kan zijn dat eventuele retouren hierop nog niet verwerkt zijn maar dit zal dan op het volgende overzicht te zien zijn.
  • Ik heb mijn betaling niet afgerond. Hoe bestel ik nu?
   Indien de betaling van de bestelling niet afgerond is, is de bestelling niet geplaatst en zal er dus niets geleverd gaan worden. Je dient een nieuwe bestelling in te voeren op de webshop. Neem bij twijfel contact op met de klantenservice via [email protected] of bel 033 253 25 33.
  • Is er een minimumbedrag waarvoor ik moet bestellen?
   Nee, er is in principe geen minimaal bestelbedrag, echter bij verrekening van alle kortingen en de verzendkosten moet het uiteindelijke bestelbedrag op minimaal € 0,01 komen, omdat wij de bestelling anders niet kunnen verwerken. Wij brengen € 4,95 verzendkosten in rekening per bestelling. Indien je kiest om het product op te halen in de winkel dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht
  • Hoe kan ik een kortingscoupon inleveren?
   Wanneer je een kortingscode per mail van ons hebt ontvangen kan je deze invoeren bij het afrekenen, in het veld 'Kortingscode ontvangen?'
  • Kan ik een INTERSPORT-cadeaubon inwisselen bij de webshop?
   Nee, deze cadeaubon kan niet online ingewisseld worden.
  • Van mijn rekening is een dubbele betaling afgeschreven, hoe krijg ik dit van jullie terug?
   Geef de bedragen en overige gegevens van je bestelling door per e-mail aan [email protected] Wij kijken dan de betalingen na en storten het teveel betaalde bedrag zo spoedig mogelijk terug.
  • Ik heb een mail gekregen over een terugstorting maar nog geen geld ontvangen.
   Wij wachten waarschijnlijk nog op een rekeningnummer van je waarop wij het betaalde bedrag kunnen terugstorten (let op, dit geldt niet voor betaalde verzendkosten). Je kunt deze aan ons doorgeven via [email protected] onder vermelding van je naam en ordernummer. Wij streven ernaar alle terugbetalingen binnen 8 werkdagen uit te voeren.
  • Ik heb met Visa/Mastercard betaald maar de betaling is nog niet verwerkt.
   Neem contact op met je bank, Visa of Mastercard. Zij kunnen je precies vertellen wanneer je de verwerking van de betaling kunt verwachten.

  INTERSPORT CLUB

  • Wat is de CLUB-app?
   Met de CLUB-app van INTERSPORT kun je sparen voor een bedrag dat je weer bij je volgende aankoop kunt gebruiken. Hoeveel voordeel je beleeft aan de CLUB-app heb je zelf in de hand. Want hoe meer je koopt, hoe meer je spaart. En jouw bedrag dat je spaart kun je weer inwisselen als korting bij jouw volgende aankoop. Zorg dat je altijd op de hoogte blijft van de voordelen van INTERSPORT CLUB-app door de nieuwsbrieven, folders, magazines en onze Social kanalen in de gaten te houden.
  • Wat zijn de voordelen van de INTERSPORT CLUB-app
   Bij elke aankoop in de INTERSPORT-winkel of webshop spaar je automatisch als je een account hebt bij INTERSPORT. Dit CLUB-spaartegoed kun je bij je volgende aankoop inzetten.
  • Is deelname aan de INTERSPORT CLUB-app gratis?
   Deelnamen aan de INTERSPORT CLUB-app is geheel kosteloos. Je kan de CLUB-app gratis downloaden en gebruiken.
  • Ik wil meedoen met sparen. Wat moet ik doen?
   Je kunt deelnemen aan het INTERSPORT CLUB programma door de INTERSPORT CLUB-app te downloaden uit de Google Play Store of de Apple store.
  • Waar kan ik de CLUB-app downloaden?
   De CLUB-app is te downloaden in de Google Play Store en de Apple store. De app is geschikt voor iOS (9.0 en hoger) en Android (5.0 en hoger). Mocht je problemen hebben met het downloaden van de app in de Google Play store, dan kun je het ook via deze link proberen: https://support.google.com/googleplay/answer/7513003?hl=nl
  • Ik heb de app gedownload. Wat nu?
   Leuk dat je de CLUB-app hebt gedownload! De volgende stap is om je gegevens in te vullen. Als je al klant bent bij INTERSPORT dan kun je inloggen met het mailadres wat bekent is bij jouw INTERSPORT-winkel. Het wachtwoord is het klantnummer wat je hebt ontvangen in de mail van jouw INTERSPORT-winkel. Ben je nog geen klant of is jouw emailadres niet bekend bij de INTERSPORT-ondernemer dan kun je een nieuwe account aanmaken.
  • Waarom moet ik een favoriete winkel selecteren?
   De reden dat je een favoriete winkel moet selecteren is dat jouw winkel dan persoonlijke aanbiedingen kan sturen zoals extra spaartegoed tijdens een bepaalde periode, SALE etc.
  • Kan ik ook meerdere favoriete winkels selecteren?
   Nee, het is alleen mogelijk om één favoriete winkel te selecteren.
  • Hoe log ik uit van de CLUB-app?
   Als je in de CLUB-app bent en dan klikt op Instellingen dan kun je onderaan de pagina Uitloggen.
  • Kan ik ook sparen bij INTERSPORT winkels in het buitenland?
   Nee, je kunt alleen sparen bij aankopen in Nederland. De CLUB-app is wel te downloaden in België en Duitsland.
  • Is de app ook in het buitenland te downloaden?
   Ja, de app is de downloaden in Belgie en Duitsland.
  • Ik heb geen smartphone. Kan ik dan wel sparen?
   Als je geen smartphone hebt kun je wel sparen in de winkel, maar als je CLUB-saldo wilt inzetten, moet dit via een smartphone of tablet.
  • Ik heb een Windows smartphone. Kan ik dan ook sparen?
   Nee, de app is gebouwd op iOS en Android. Je kunt eventueel wel via een tablet die draait op iOS of Android de app installeren en dan beginnen met sparen.

  INTERSPORT CLUB-app gegevens

INTERSPORT CLUB cadeaubonnen

INTERSPORT CLUB plastic pas

INTERSPORT CLUB sparen

INTERSPORT CLUB-app nieuwsbrieven