BETALEN

Er zijn verschillende manieren waarop je jouw bestelling kunt betalen.

Veilig betalen

INTERSPORT stelt hoge eisen aan het veilig en betrouwbaar kunnen betalen op het internet. Wij maken dan ook gebruik van een beveiligde SSL-omgeving voor de gehele webshop. In deze omgeving worden de betalingsgegevens gecodeerd opgeslagen, wat betekent dat deze volledig afgeschermd worden en niet door anderen gelezen of achterhaald kunnen worden.

iDEAL

Betalen kan bij ons gemakkelijk, snel, direct en veilig met iDEAL. Als je kiest voor iDEAL word je automatisch doorgestuurd naar het betaalscherm van je eigen bank. Hierna kun je via je vertrouwde online betaalomgeving betalen, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Wanneer je toegang hebt tot internetbankieren bij één van onderstaande banken dan kun je de betaling voldoen via iDEAL: ABN AMRO, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS bank, SNS Regio Bank, Triodos bank, ASN Bank, Van Lanschot Bankiers. Meer informatie over iDEAL vind je op ideal.nl.

Creditcard

Je kan er ook voor kiezen te betalen met creditcard. Bij ons kun je betalen met Mastercard en Visa die in Nederland of België zijn uitgegeven. Indien je kiest voor betaling met creditcard word je direct doorgestuurd naar de beveiligde betaalsite van Adyen. De creditcardgegevens worden gecodeerd verstuurd, waardoor je gegevens zijn beveiligd tegen onbevoegden. Je gegevens worden direct geverifieerd bij de creditcardmaatschappij, die jouw bestelling na enkele seconden goedkeurt.

PayPal

Je kunt bij ons ook betalen met PayPal. Wanneer je ervoor kiest om met PayPal te betalen, word je tijdens het afrekenen doorgestuurd naar de PayPal website. Als je een nieuwe PayPal gebruiker bent, kun je je aanmelden als gast of een PayPal account maken en de betaling bevestigen. Heb je al een account, dan kun je inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord en de betaling bevestigen. Op het moment dat je de betaling bevestigd, zal er een autorisatie worden uitgevoerd van je PayPal account. Daarna wordt jouw bestelling meteen verwerkt. Zodra je de bestelling ontvangen hebt, zal het openstaande bedrag worden afgeschreven van je PayPal rekening. Wanneer je artikelen terug stuurt, wordt het bedrag wat je voor deze producten betaald hebt weer bijgeschreven op je PayPal- of bankrekening. Je kunt dit zelf instellen via de PayPal website

INTERSPORT giftcard

Het is mogelijk om je bestelling met een INTERSPORT giftcard te betalen. Is het saldo van je cadeaukaart niet voldoende om de hele bestelling mee te betalen, kun je er voor kiezen om het restbedrag met één van de andere betaalopties te voldoen. Wanneer je in de webshop bij het kiezen van een tweede betaalmiddel onverhoopt de webshop verlaat, wordt er tegoed van je cadeaukaart afgeschreven. Dit wordt automatisch na een half uur tot een uur weer teruggestort op je kaart. Bewaar je giftcard na het bestellen. Bij eventuele retouren wordt je tegoed op hetzelfde kaartnummer terug gestort.