MAKE IT YOUR GAME

Welke sport je ook beoefent, wij zijn er altijd om je te helpen. Of je nu net begint en je je plek in de sport nog aan het ontdekken bent, of wanneer je al langer bezig bent en je jezelf verder wilt ontwikkelen. Wij helpen je met het vinden van de juiste uitrusting en adviseren je graag, zodat jij optimaal kunt genieten van jouw sport!

MAKE IT YOUR RUN

Of het nu je eerste hardlooprondje is of je zevende marathon, het maakt ons niet uit. Als jij het maar naar je zin hebt tijdens het lopen. Met onze hardloopcollectie en het persoonlijke advies dat je in onze winkels krijgt, ga je telkens een stukje sneller. Make it your run.

MAKE IT YOUR MATCH

Of het nu je eerste aanraking is met de bal of je honderdste goal, wij zijn er voor je. Ontdek wat jij nodig hebt om je spel naar het volgende niveau te tillen, om de G.O.A.T. binnen jouw team, of zelfs de nieuwe Messi te worden. Make it your match.

MAKE IT YOUR HIKE

Een avontuur wordt pas echt leuk met de juiste uitrusting. Of je nu voor het eerst de bergen ingaat of al 20 keer hebt meegedaan met de Nijmeegse Vierdaagse. Zelfs als je verdwaalt maakt het ons niet uit, want wij helpen jou met de beste wandel- en outdoor collectie. Make it your hike.

MAKE IT YOUR TRAINING

Breng je focus naar het volgende niveau met onze uitgebreide yoga- en trainingscollectie. Of het nu je eerste yogaoefening is, of wanneer je al jaren in de sportschool traint, wij zijn er voor je om je verder te helpen met jouw favoriete trainingssessie. Make it your training.

Persoonlijk en deskundig advies van de medewerkers in onze winkels.

Laat je voeten in onze winkel analyseren door middel van onze 3D voetscanner.