HET BESTE EN MEEST GEPERSONALISEERDE SPORTSCHOENADVIES MET 3D VOETSCANNER

Sport, een gezonde levensstijl en lichaamsbeweging zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. En om je sport te kunnen beoefenen, zonder vervelende blessures, is de keuze van de juiste schoen zeer belangrijk. Daarbij spelen tal van factoren een belangrijke rol. Denk bijvoorbeeld aan je doel, het voettype, je gewicht, de ondergrond, de frequentie waarmee je sport en eventuele ongemakken die je ervaart.

INTERSPORT biedt jou de 3D-voetscanner: een doordachte methode voor het beste en meest gepersonaliseerde schoenadvies. De 3D voetscanner is een unieke, objectieve en betrouwbare analyse- en adviesmethode die jouw voeten analyseert met behulp van een 3D scan en bepaalt welke eigenschappen jouw ideale sportschoen moet hebben om je sport zo goed en comfortabel mogelijk uit te voeren.

3D scannen is hiermee het startpunt voor onbeperkt sportplezier voor zowel volwassenen als kinderen. Voor een gratis 3D voetmeting en deskundig advies kun je terecht in één van onze winkels, die deze service al aan miljoenen mensen over de hele wereld hebben aangeboden.

HOE WERKT DE 3D VOETSCANNER?

Met een 3D voetscan analyse in de INTERSPORT-winkels krijg je geen ingewikkeld verhaal, maar een helder gepersonaliseerd advies. Het systeem bepaalt snel en objectief welke schoeneigenschappen belangrijk zijn voor jou op, basis van je persoonlijke behoeften.

De 3D scan bestaat uit 3 eenvoudige stappen:

De analyse bestaat uit 2 of 3 stappen: (1) statische analyse, (2) dynamische analyse (alleen voor hardlopen) en (3) een aantal sport specifieke vragen in de software.

STAP 1: 3D ANALYSE & SPORTVRAGEN

Tijdens de statische analyse maken we een 3D scan van je voeten om je voetafmetingen (lengte, hoogte, wreefhoogte etc.), -vorm en -type te meten. De afmetingen zijn natuurlijk van belang om de perfecte maat te vinden. Het bepalen van jouw voettype is erg belangrijk omdat het één van de belangrijkste schoeneigenschappen aangeeft.

Bij hardlopen wordt vervolgens een dynamische analyse uitgevoerd om jouw looppatroon te bepalen.

Per sport ga je vervolgens door verschillende relevante vragen. Hiermee krijgen we inzicht in jouw intensiteit en trainingsniveau. Ook vragen we eventuele ongemakken die je ervaart tijdens of na jouw favoriete activiteit, zoals branderige voorvoeten of enkelinstabiliteit.

STAP 2: ADVIES EN AANBEVELING VAN DE SCHOEN

Het systeem bepaalt objectief en onafhankelijk welke schoenkenmerken voor jou belangrijk zijn en houdt hierbij rekening met de beschikbare voorraad in jouw INTERSPORT-winkel. Je krijgt vervolgens alle geschikte schoenen te zien, gesorteerd op basis van fit.

STAP 3. PASSEN EN KIEZEN VAN DE JUISTE SCHOEN

Samen met de INTERSPORT medewerker kies je welke schoenen je wilt passen. Per schoen berekent het systeem de beste maat van die specifieke schoen voor jou. Dit is belangrijk, omdat maten heel erg kunnen verschillen tussen merken en zelfs tussen modellen.

Je past nu één of meerdere schoenen met de juiste eigenschappen en de juiste maat. Echter, de juiste pasvorm is ook erg afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur. Sommige sporters houden van een strakke fit en anderen meer van een losse fit. Deze feedback kun je ingeven waardoor het advies helemaal persoonlijk wordt. Je kunt dit ook opslaan in jouw profiel, zodat het systeem je persoonlijke voorkeur weet voor je volgende bezoek.

VOOR WIE IS DE 3D VOETSCANNER GESCHIKT?

De 3D voetscanner is geschikt voor iedere sporter, van beginner tot wedstrijdsporter, van jong tot oud. Het systeem houdt rekening met de specifieke behoeften van zowel een beginnende, ongetrainde sporter als een wedstrijdsporter op hoog niveau.

De 3D-voetscanner kan worden gebruikt voor alle sportschoenen. Van hardlopen tot voetbal en van wandelen tot fitness. In minder dan 5 minuten kun je de best passende sportschoenen vinden, die je comfort en prestatie zullen verbeteren. Zo kun je genieten van je favoriete sporten met schoenen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften!

WAAR VINDT U DE 3D VOETSCANNER?

Je kunt bij alle INTERSPORT-winkels terecht voor een gratis 3D-voetscan en dynamische analyse. Je krijgt persoonlijk en deskundig advies van onze medewerkers en vindt de best passende schoenen.

We wensen je veel gezond sportplezier!