undefined
undefined

INTERSPORT RENT

De beste kwaliteit ski- en snowboardverhuur voor een topvakantie in de Alpen. Via ons profiteer je nu van extra korting op je reservering. Een aanrader dus!

HOE WERKT HET?

Bij INTERSPORT Rent draait alles om jouw gemak. Het is zo eenvoudig als selecteren, klikken en ophalen om je wintersportuitrusting te huren. Boek je favoriete items online, haal ze op bij je lokale winkelier en geniet direct van de piste! Belangrijk om te weten: INTERSPORT Rent biedt een breed scala aan topkwaliteit wintersportuitrusting, hanteert strikte veiligheidsnormen en voorziet je van het juiste advies.

HET VOORDEEL DAT JE VAN ONS KRIJGT

Profiteer nu van onze internationale retailformule! Dankzij samenwerkingen met collega's in landen zoals Oostenrijk en Frankrijk kunnen wij onze Nederlandse klanten nu aantrekkelijke kortingen aanbieden. De hoogte van de korting varieert per gebied en winkel, maar is altijd mooi meegenomen.

undefined
undefined

KIDS HUREN GRATIS IN OOSTENRIJK!

Wist je dat kinderen tot 10 jaar helemaal gratis hun wintersportuitrusting kunnen huren wanneer beide ouders ski's of snowboards huren voor dezelfde periode? Tieners tot 14 jaar betalen slechts de helft van de prijs in Oostenrijk. Dus bespaar nog meer op je kosten en maak skivakanties met het gezin onvergetelijk.

WAT KOST HET OM TE HUREN?

Kies uit het diverse aanbod en bepaal als klant zelf het niveau dat past bij jouw behoeften en vaardigheden op de piste. Voor de budgetbewuste skiër zijn er in de Economy-klasse solide all-mountain ski's voor gegarandeerd plezier op de piste. Voor wie iets meer wilt, is er de Premium-optie met het beste materiaal en optimaal comfort. En voor degenen die alleen genoegen nemen met het allerbeste, biedt de Superior-categorie high-performance modellen. Bij INTERSPORT Rent vind je altijd de perfecte uitrusting voor jouw skibeleving.

ALLEEN DE BESTE KWALITEIT

INTERSPORT Rent biedt de beste en nieuwste sportuitrusting van gerenommeerde merken, inclusief wintersportkleding en accessoires voor het hele gezin. Het unieke is dat klanten zelf het prijsniveau bepalen. Onze ski's en snowboards zijn jaarlijks splinternieuw, en je kunt de uitrusting naar wens omwisselen, zodat je je eigen ski-tests kunt doen. In de meeste winkels hebben we voetscanners voor het vinden van het meest comfortabele paar skischoenen, perfect afgestemd op jouw voeten. En voor degenen die veiligheid hoog in het vaandel hebben, zorgt een professionele skitechnicus voor de juiste afstelling van de uitrusting - geen gokwerk door familieleden. Ski met een gerust hart bij INTERSPORT Rent!