undefined
undefined

INTERSPORT RENT

Ons netwerk van meer dan 800 winkels wereldwijd biedt hoogwaardige sportartikelen en persoonlijke service op de mooiste vakantiebestemmingen in Europa en Canada. Zo kun je je verheugen op zorgeloze momenten op de pistes en trails.

WERELDWIJDE BESCHIKBAARHEID

We hebben maar liefst 800 INTERSPORT Rent-winkels in 14 landen. Dit betekent dat wij er altijd zijn als je ons nodig hebt! Veel winkels bevinden zich zelfs direct bij de dalstations van de liften. Zo kunt je vanuit jouw hotel zonder omwegen en geheel probleemloos de pistes op of de bergen in, zeker als je jouw uitrusting al online hebt geboekt. Haal het de dag van aankomst op en je bent klaar om te vertrekken!

EERSTEKLAS SERVICE

Wanneer je jouw uitrusting in de winkel ophaalt, staan ​​de RENTertainers, onze sportexperts, altijd klaar om je te helpen. Je krijgt uitstekend advies en individueel afgestemde apparatuur. Maar wat als de ski die je online hebt geboekt niet de beste keuze voor jou is, of als de schoenen knellen? Onze RENTertainers komen met een oplossing en ondersteunen je actief bij het vinden van wat het beste bij jou past!

HOOGWAARDIGE UITRUSTING

Gemotiveerde snowboardbeginners, occasionele skiërs, gepassioneerde fietsers, adrenalinejunkies of MTB-profs: INTERSPORT-Rent heeft hoogwaardig sportmateriaal voor elk niveau, elke sport en elke smaak!