SAMEN MAKEN WE EEN POSITIEVE IMPACT

Bij INTERSPORT streven we ernaar een positievere impact te hebben op de wereld waarin we leven. Verantwoord ondernemen is niet slechts een trend, noch slechts een eis, het is een morele noodzaak, en één waar we naar willen handelen.

Al tientallen jaren stimuleren en ondersteunen we een betere levensstijl door middel van sport. Nu verbreden we deze visie tot het verbeteren van niet alleen het leven van individuen, maar ook van gemeenschappen en de planeet. Met jullie, onze trouwe sportliefhebbers, draagt elke kleine stap die we individueel zetten bij tot een veel grotere verandering. Samen maken we een positieve impact.

Impact heeft te maken met duurzaamheid, maar beperkt zich daar niet toe. Voor INTERSPORT gaat sociale en milieuverantwoordelijkheid niet alleen over duurzame processen, maar ook over een positieve impact op mensen en op de planeet. Met Impact pakken we drie gebieden aan: bescherming, gezondheid en gelijkheid.

FastFeetGrinded

In onze INTERSPORT winkels kun je al geruime tijd terecht om je oude sportschoenen in te leveren. Wij begrijpen als geen ander dat sporten en bewegen van groot belang zijn voor onze gezondheid en dat dit onlosmakelijk verbonden is met het gebruik van goede sportschoenen. Maar wat doe je als je schoenen versleten zijn of niet meer lekker zitten? Vaak belanden ze dan in de prullenbak, wat zonde is voor het milieu en voor de waardevolle grondstoffen die erin verwerkt zijn.

Om deze reden hebben wij in samenwerking met FastFeetGrinded inzamelbakken geplaatst in onze INTERSPORT winkels. Dit bedrijf beschikt over een unieke recyclinginstallatie die alle soorten schoeisel verpulvert en de grondstoffen scheidt. Hierdoor kunnen alle ingeleverde sportschoenen gerecycled worden, ongeacht het merk of type. Dit draagt bij aan een duurzamere wereld en maakt het voor onze klanten makkelijker om hun steentje bij te dragen aan een beter milieu.

Wij zijn trots op deze samenwerking en blijven ons inzetten voor een duurzamere toekomst. Door oude sportschoenen in te leveren bij INTERSPORT, geef je ze een tweede leven en draag je bij aan een gezondere planeet.

Het Goed

Afgelopen zomer hebben wij een samenwerking opgestart met Het Goed, de vooraanstaande Nederlandse retailer in tweedehandskleding. Als onderdeel van deze samenwerking gaat de kleding, die wij inzamelen in onze winkels is Nunspeet, Raalte, Emmen en Hoogeveen, naar Het Goed en wordt daar zorgvuldig gesorteerd. Hierbij wordt de kleding die nog in uitstekende staat verkeerd en geschikt is voor een tweede leven, geselecteerd. Deze items worden vervolgens aangeboden in één van de 31 filialen van Het Goed, waar ze een nieuwe eigenaar kunnen vinden.

Ook op deze samenwerking zijn wij zijn bijzonder trots. We blijven vastberaden om actief bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Door jouw oude sportkleding in te leveren bij INTERSPORT, geef je het een tweede kans en lever je een waardevolle bijdrage aan een gezondere planeet. Samen kunnen we een positieve impact creëren en zorgen voor een betere toekomst voor onze planeet en toekomstige generaties. Dankzij jouw inzet maken we samen een verschil!

Renewaball

Wij zijn trots op onze samenwerking met Renewaball, 's werelds eerste circulaire tennis- en padelbal. Deze innovatieve sportballen worden gemaakt van gebruikte tennis- en padelballen die jij bij ons inlevert, het maakt niet uit van welk merk. Renewaball is niet zomaar een sportbal, het is een product dat is ontwikkeld om onze planeet te beschermen en tegelijkertijd een geweldige speelervaring te bieden voor iedereen die van sport houdt. Wij zijn ervan overtuigd dat Renewaball een product is dat je niet wilt missen. Lees verder en ontdek meer over Renewaball en waarom het de perfecte keuze is voor jouw tennis- of padeltraining!

Bescherming

Een positieve impact op onze planeet
Wij zetten onze expertise in om je te helpen weloverwogen beslissingen te nemen over de meest verantwoorde productopties. Impact Choice-producten, verhuurdiensten en ons reduce-recycle-rethink-programma zijn allemaal gericht op minder milieubelastende consumptie.

Met onze wereldwijde invloed kunnen we onze partners aanmoedigen om hun praktijken te verbeteren en concurrenten aansporen om te volgen.

Gezondheid

Een positieve impact hebben op ons welzijn
Als The Heart of Sport bevorderen we een actieve levensstijl, een levensstijl die de lichamelijke en geestelijke gezondheid ten goede komt. Door clubs te ondersteunen, plaatsen te beschermen en nieuwe activiteiten te initiëren zorgen we ervoor dat sport kan floreren.

Sport brengt mensen samen en door dat te ondersteunen kunnen we de collectieve gezondheid van iedereen verbeteren.

Schrijf je in en shop de nieuwste Nike Zoom Next% Tempo!

Schrijf je in en ontvang een mail wanneer de nieuwe Nike Zoom Next% Tempo van Nike beschikbaar is. Zo loop jij als eerste op deze gave hardloopschoenen!

Geslacht
DD/MM/JJJJ

IK BEN SPORT

WIJ GELOVEN DAT SPORT VOOR IEDEREEN IS. SPORT KENT GEEN NIVEAU, GEEN LEEFTIJD, GEEN GESLACHT. WAT IS SPORT VOOR JOU? FIT BLIJVEN? GRENZEN VERLEGGEN? EEN LEUKE TIJD MET VRIENDEN? DE BESTE WILLEN ZIJN? OF IS SPORT DAT WAAR JIJ HET MEEST VAN HOUDT? WIE JE OOK BENT, WAT JE DRIJFVEER OOK IS, WIJ ZIJN ER VOOR JOU. WIJ HELPEN JOU DE SPORT BELEVEN ZOALS JIJ DAT WILT.