FOREVER. FASTER.

Versnel het spel met het knallende Forever Faster Pack. Steek de voetbalwereld in brand met dezelfde schoenen die spelers als Xavi Simons, Memphis Depay en Antoine Griezmann dragen op de grootste podia. FUTURE, ULTRA en KING stralen met kleurupdates die even gedurfd zijn als hun snelheid, zodat je het spel kunt zien en spelen zoals wij: FOREVER. FASTER.

Energieke en gedurfde kleuren komen samen in het nieuwe adidas Energy Citrus Pack. Het adidas Energy Citrus Pack bestaat uit de vernieuwde Predator, Copa en X Crazyfast. Wees je tegenstanders te snel af dankzij uitstekende balcontrole, optimale wendbaarheid en explosieve snelheid.

ADIDAS ENERGY CITRUS PACK

Wees geïnspireerd door de energie van het Nederlands Elftal! Beleef het spel alsof je zelf op het veld staat en laat zien dat jouw hart klopt voor Oranje. Wacht niet langer en zorg dat je het nieuwe uit- en of thuistenue snel in handen hebt.

HET NIEUWE NEDERLANDS ELFTAL TENUE VOOR HET EK 2024 - GEÏNSPIREERD DOOR ENERGIE

De voorjaarscompetities zijn in volle gang en het is tijd om jouw spel naar een hoger niveau te tillen. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt om te schitteren op de baan, of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint met deze geweldige sport. Ontdek ons assortiment en kom langs in onze winkels om je te laten adviseren door onze experts.

HET TENNIS- EN PADELSEIZOEN IS GESTART

Word INTERSPORT CLUB-Member en spaar mee voor korting!

CLUB-APP

Op zoek naar een sportieve baan?

KOM WERKEN BIJ INTERSPORT!

Over INTERSPORT

INTERSPORT is dé sportspeciaalzaak voor iedereen. Iedereen verdient een plek in de sport, maar soms is deze plek moeilijk te vinden. Met INTERSPORT zitten we in het kloppende hart van de sport en willen graag iedereen helpen zijn of haar plek te vinden. Met meer dan 50 sportwinkels in Nederland en als onderdeel van een wereldwijd netwerk met meer dan 5.500 winkels in maar liefst 44 landen, is er altijd wel een INTERSPORT bij jou in de buurt te vinden! Bij INTERSPORT combineren we de kracht van een grote internationale winkelformule met een sterke lokale betrokkenheid van onze zelfstandige ondernemers. Zo dragen we bij aan een gezondere levenswijze. Onze filosofie is simpel. Hoe leuker iets is, des te vaker je het doet. Dus helpen wij jou aan sportartikelen om jouw plek in de sport te vinden, waardoor jij er het maximale plezier aan kunt beleven. INTERSPORT, the heart of sport.